Hvordan å drepe en tusenbein naturlig

March 7

Hvordan å drepe en tusenbein naturlig

Du finner centipedes i sin ideelle mørke, fuktige habitater, vanligvis etter mat. De mate ut av annet avlyttinger, så hvis du finner centipedes, kan du være relativt sikker på at de har mat rundt for å holde dem i live. Selv om disse skapningene sjelden utgjør en trussel for mennesker, kan de knip huden hvis de føler de er i fare. Disse skapningene er mer en ordensforstyrrelser enn noe når de invadere ditt hjem. Hvis du vil dem borte naturlig, er det noen triks du kan prøve.

Instruksjoner

•Plasser klissete feller i hjemmet. Disse kan fange centipedes, men det vil sannsynligvis ta andre uønskede huset inntrengere. Ved å drepe centipedes' byttedyr, vil de enten sulte eller gå til steder som har hva de leter etter.

•Sprinkle omkretsen av ditt hjem og eventuelle andre problemområder med boraks. Dette er et naturlig pulver stoff som ikke bare brukes som en klesvask booster og flekker, det hjelper også kvitte seg med uønskede skadedyr i hjemmet. Pulveret får på beina gjennomgang skapninger og det naturlig dehydrates kroppen sin.

•Spread noen kiselgur rundt hjemmet eller problemer med områdene. Dette er et naturlig pulver som er ikke giftig for mennesker, men vil slipes den ytre overflaten av centipede. Finne denne pulver på jernvarehandel. Les instruksjonene nøye før du bruker.

•Bruk en organisk plantevernmidler, som EcoSMART hjem pest kontroll. Disse er laget med essensielle oljer fra planter og trær. Disse produktene kan brukes rundt dyr og mennesker som de er alle naturlige.

•Fjern søppel, stein, boards, kompost hauger, råtnende la hauger og andre steder som disse skapningene som lever og skjule. Ved å ta bort sine våt hjem, vil de enten tørke opp og dør, eller de vil gå videre til andre, mer gjestfrie områder. Hvis du har våt områder i hjemmet ditt, vil du tørke dette opp samt for å kvitte seg med centipedes. En luftfukter kan hjelpe tørker opp fuktige områder.

Tips og advarsler

  • Reparer alle områder av ditt hjem som gnagerne som kommer å unngå infestation. Bruke en spray eller pulver insektmiddel Hvis problemet vedvarer.