Hvordan å drepe en Dill urt plante

November 29

Hvordan å drepe en Dill urt plante

Dill (Anethum graveolens) er en kulinarisk urtehage dyrket i mange hager. Det er svært karakteristiske, med grønne umbels og bregne-lignende løvverk. Dill frø selv lett, som kan gjøre det problematisk når dyrket uten forvaring. Som når økende mynte, må du ta stor forsiktighet for å velge et område å vokse dill der det ikke kan unnslippe fangenskap. Når dill unnslipper, er det mange alternativer for å drepe den, avhengig av hvor dill vokser og det er plantet i nærheten.

Instruksjoner

•Dig liten står dill for hånd med en hånd spade. Fjern alle hver plante, inkludert den lenge taproot, slik at anlegget ikke kan returnere. Brenne plantemateriale å ødelegge moden frøene. Mulch området med 6 inches av blader eller mulch å kvele gjenværende frøene.

•Destroy større områder av dill av klipping stå nær bakken like før frø skjemaet. Dekk området med mørke plast eller et tykt lag av våt avis. Sjekk regelmessig for å sikre at plantene har blitt drept. Forlate området dekket til våren, fornye avis eller plast om nødvendig.

•Spray en frittstående klynge av dill med et ikke-selektivt postemergence ugressmiddel som glyfosat. Bruke Plantegiften til bladene når dill plantene aktivt vokser. Dekk alle prydplanter som tilfeldigvis kan sprøytes med plantevernmidler, fordi de vil skade noen plante de faller på.