Hvordan å drepe en Christmas Cactus

May 19

Christmas cactus tilhører stor kaktus familien og er også ofte referert til som krabbes claw kaktus. Anlegget har flat, hengende, spineless grener som er tydelig hakk på grenser. Blomstene blomstrer i nyanser av rød, rosa, lavendel, oransje og gul rundt juletider, derav navnet på anlegget. Delikat stilkene kan bryte lett og bli kuttet og plantet for å overføre nye planter. Den beste måten å drepe en uønsket Christmas cactus eller noen plante i hagen er å bruke en anbefalt ugressmiddel, råder Ohio State University forlengelsen.

Instruksjoner

•Velg produkter som inneholder picloram for effektivt drepe Christmas cactus, som anbefalt av Texas A & M University forlengelse. Du kan bruke Plantegiften til enhver tid av året.

•Fix en liten hage sprøyta med 3-gallon tank og utstyrt med en grov sprededyse til vil administrere store dråper ugressmiddel.

•Fyll tanken med vann og legge av ugressmiddel til vann. Bland i 1 oz av væske oppvaskmiddel. Dette vil fungere som en surfactant som vil hjelpe kjemiske staven til kaktusen.

•Mix i 1-2 oz. blått fargestoff til ugressmiddel blanding. Men dette ikke er nødvendig, vil det hjelpe deg å identifisere anlegget områdene som du allerede har behandlet og gjøre det enklere å finne ut om du har brukt ugressmiddel like på alle områder.

•Spray planter og sørge for at du dekker alle kaktus grener eller pads på foran og bak. Unngå å behandle våte eller fuktig planter. Ikke bruk i ekstremt kaldt vær. Ikke skyll planter til poenget med avrenning.

•Unngå bruk av ugressmiddel på vindfulle dager, da dette vil føre den kjemiske å drive ikke mål liggende områder. Dessuten bruk ikke picloram i 100 fot land brudd eller sinkholes, da dette kan føre til alvorlige grunnvann forurensning.

•Dig ut og fjerne døde planter helt, inkludert røtter.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk picloram for å drepe planten hvis din Christmas cactus er innenfor 20 mål en truede plante-området. Det er best å sjekke med deg er US Fish and Wildlife Service før du starter behandlingen, anbefaler Texas A & M University forlengelse.