Hvordan å drepe, behandle og forebygge snekker bier

June 26

Store blålig svart snekker bee er ute i full styrke hver vår, søker ubeskyttet tre å hekke i. Her er hvordan å drepe disse insekt skadedyr, behandle eksisterende snekker bee angrep og hindre snekker bee skade i første omgang.

Instruksjoner

•Lære fakta om snekker bier. Enslig, store-humlen størrelse, snekker bee er lett å identifisere med deres skinnende blålig svart sklerotisert fra hullene de bore i tre flater. Tilstedeværelsen av snekker bier som flyr rundt terrasser og tre strukturer vil gjøre mange mennesker ser etter bee exterminators, men det finnes måter å kontrollere snekker bier uten å betale en exterminator. Kvinnelige bier dukke opp etter en vintre sove i en av sine tre hulrom, til kompis og finne en passende hekkeområde nettsted. Snekker bee foretrekker mykere tre som er umalt, for eksempel furu, sedertre og Gran, men de vil angripe løvtre elementer som verktøyet håndtak. Farging tre vil ikke avskrekke dem heller vil spray på Borate behandlinger som de ikke faktisk spiser tre. Snekker bier er mest aktiv på våren og sommeren og kan gjøre alvorlig skade på tre strukturer som deres hulrom kan være flere inches å et par feet lang. Kvinner vil bruke siste år hull og forlenge dem større han funderer dermed tre med carpenter bee skade får svakere og svakere som mer av det fjernes. Snekker bee hull også åpne opp tre til fuktighet og sopp skade som vil tiltrekke seg andre skadedyr og de innebygde grubs vil tiltrekke hakkespetter vil angripe treet.

•Treat snekker bee reir med de riktige insektmidler for snekker bee kontroll. Drepe voksen bier er ikke vanskeligere enn å drepe alle andre flygende insekter. Noen veps spray som veps fryse, vil drepe dem, men dette er ikke svaret på en snekker bee infestation. Når er voksen bier sett i tall de har allerede gjort og klargjort flere Foreldreomsorg og yngelens hulrom. Grubs i disse hulrom vil ha nok mat til å utvikle seg til neste generasjon av voksne og start syklusen på nytt. Det er nødvendig å forgifte snekker bee reir så ikke bare voksne men grubs er drept også. Insektmiddel støv er best for dette fordi voksen snekker bier gjenkjenner ikke giften og bli frastøtt av den. De gjentatte ganger reiser gjennom støv og spre den til hver Foreldreomsorg og yngelens celle de gjør dermed tørke ut to generasjoner. Noen bee utryddelse produkter for behandling av hullene er: Drione, Delta støv, Borid og Carbaryl (Sevin) støv. En støv applikator med en lang rør stil tut å injisere støvet hullene, vil være nødvendig. La behandlet hullene åpen for et par dager så snekker bier vil spre insektmidler. Lukk opp hullene med caulk, kitt eller en kork før maling. Husk å Bruk verneutstyr inkludert briller når arbeider med gift og følge alle forholdsregler. Det vil være nødvendig å kontrollere gjentatte ganger hvert år i nye snekker bee reir å behandle snekker bee utryddelse er en pågående prosess. Husk å også sjekke i høst for noen nye hull og behandle dem med et insektmiddel før du lukker dem opp.

•Bruk snekker bee feller for å drepe snekker bee voksne. En annen metode for å drepe voksen snekker bier og senke befolkningen greven, er bruk av snekker bee feller. For at disse skal ha maksimal effekt for de skal være på plass før bier bli aktiv og igjen opp våren og sommeren sesongen. Først fylle eller dekke alle eksisterende hullene så biene ikke tiltrukket av dem, men vil angi fellene i stedet. Eksisterende hull kan dekkes med screening som er teipet på plass. Snekker bee feller består av tre/plast brikker som har hull den riktige størrelsen for snekker bier inn. Noen holder giftstoff å drepe bier eller lim å fange dem. Andre er bare innebygd så snekker bier ikke kan komme tilbake og til slutt vil dø. Fellene bør tømmes regelmessig slik at de kan holde mer bier etter behov.

•Consider snekker bee forebygging som det beste svaret på snekker bee problemet. Alltid bruk behandlet trelast for alle utendørs tre prosjekter og utføre flere gode høykvalitets emalje maling til alle utsatte ubehandlet tre. Det er vann oppløselig spray produkter å drepe og frastøte snekker bier. Noen av disse er: Viper, Demon og Cynoff. To siste er Cypermethrin basert og beste anvendes av profesjonell exterminators. Alle disse må brukes jevnlig bli aktiv. En annen forebyggende tiltak er dekker eksponert fascia brett med aluminium blinkende eller vinyl Fasader.Endelig er nedenfor det lenker til nettsteder med mer informasjon om kontrollere snekker bier og linker til andre artikler på skadedyrbekjempelse. Ranger denne artikkelen og noen andre du sjekke ut, takk.Alt innholdet av Aupoet.

Tips og advarsler

  • Kvinnelige snekker bier kan brodd, men de er ikke aggressiv som sosiale bier og veps så du har lite å frykte fra dem med mindre du lure dem.
  • Snekker bier avgir en lukt som tiltrekker andre snekker bier så må du lukke opp hullene etter drapet bier eller mer vil bli tiltrukket seg.
  • Være oppmerksom på farene ved hjelp av insektmidler og følg alle trygt vakter.