Hvordan å designe smykker med metallisk maske bånd

April 11

Hvordan å designe smykker med metallisk maske bånd

Du kan lage fargerike og elegante smykker med metallisk maske bånd. Du kan bruke smykker du utformer med bånd til formelle partier, uformelle arrangementer eller rundt huset. Denne typen bånd er laget av messing, kobber og aluminium. Det er holdbart fordi den er varmebestandig og vanntett. Smykker laget med metallisk maske bånd ble først kjent i Europa, og nå smykker designere over hele verden lage smykker med metallisk bånd. Du kan passe pyntegjenstander inne og over båndet for å lage smykker.

Instruksjoner

Halskjede

•Measure omkretsen av halsen din forsiktig med målebånd. Cut et stykke rørformede metallisk maske båndet som er dobbelt så lenge omkretsen av halsen med saksen. Skyv anhenget på midten av båndet. Knyt en knute 1 tomme fra retten på anhenget.

•Trekk sidene av båndet til høyre for knuten fra hverandre, til båndet er like bred som to glassperler. Holde to perler i båndet, og skyv dem ned med fingrene til de er over knuten. Knyt en knute over perler, og legge til to flere perler. Fortsett knotting båndet og legge perler til du gjør en knute 1 tommers fra slutten av båndet.

•Tie en knute 1 tomme fra venstre side på anhenget. Alternativt legge glassperler og knytte knop som du gjorde på høyre side av kjedet. Knyt en knute 1 tommers fra slutten av båndet til slutt til venstre. Holde kjede rundt halsen. Knute endene av båndet sammen å feste kjede.

Armbånd

•Measure omkretsen av håndleddet. Skjære et stykke av metallisk bånd som er så lenge omkretsen av håndleddet. Cut et stykke klut bånd er som to inches lengre enn metallisk båndet.

•Trekk sidene av metallisk bånd fra hverandre til det er 1 tomme større enn klut bånd. Passe metallisk båndet over klut bånd til det er en tomme av klut bånd stikker ut av hver ende av metallisk båndet. Knyt en knute i armbånd en halv tomme fra den ene enden av metallisk båndet.

•Hold armbånd slik knyttede enden peker nedover. Slipp krystall perler i den åpne enden av metallisk båndet slik at de fyller plassen mellom det og klut bånd. Legge perler før de er en halv tommen fra den åpne enden av metallisk båndet. Knute armbånd over perler. Knute endene av klut bånd rundt håndleddet å feste din armbånd.

Tips og advarsler

  • Dra ikke målebånd stramt rundt halsen, eller du kan begrense puste.