Hvordan å designe og lage en bakgård Serenity hage

December 19

Hvordan å designe og lage en bakgård Serenity hage

Mennesker som design og opprette ro hager for en levende opplever en boom i virksomheten. Verden blir mer oppjaget og hektisk, hjem eiere søker måter å dekomprimere, slappe av og koble med sinnet og ånden. En serenity hage vil ha dypere mening, men hvis du designe og lage din egen serenity hage i stedet for å ansette noen til å gjøre det for deg.

Instruksjoner

•Spend stund inne din gårdsplass uken før du utformer din serenity hage. Gå ut på ulike tider av dagen, bemerker hvilke områder av din gårdsplass får de fleste solen, skygge og ro. Et sted som er skyggelagt i tidlig morgen kan være uutholdelig varme for resten av dagen, så det er viktig å notere alle steder av gården til ulike tider.

•Decide på hvilket område av verftet er mest komfortable og fredelige, for de fleste av timene av dagen og kvelden.

•Bruk papir og blyant til å skissere en generell ide om utformingen av hagen din fred. Skisse formen og stedene der du vil plassere planter. Når formen, trekke ut et design som bringer fred til din ånd. Dette vil være skarpe linjer for noen og myke kurver for andre. Fordi dette området vil være et sted for deg å søke og finne fred i din egen bakgård, er det viktig å design en figur som gjør at du føler deg rolig.

•Decide på typer planter du vil plante når du oppretter din serenity hage. Se link i "Ressurser" under, til siden av en velkjent barnehage. Der kan du få ideer om hva slags planter du vil bruke, bestille en gratis katalog eller bestillingen.

•Ved å velge planter, huske på hvor mye plass du har fjernet. Hvis du har en stor bakgård, kan du har en blomstrende eller frukt treet. Noen kan finne fred i å plante planter, mens rot av fallende kronblad kan være stressende for andre. Vurdere å plante duftende urt planter, kjent for sine helbredende egenskaper, for eksempel lavendel og rosmarin. Disse kan også brukes til å lage beroligende, healing te.

•Clear landet med hensikt. Gjøre arbeidet symbolsk: som du fjerner ugress og steiner fra bakken, også fjerner weedy overvekst og harde steiner fra ditt sinn og ånd.

•Plant planter på en tiltalende måte. Dette vil være forskjellig for alle. Noen foretrekker orden og symmetri, mens andre foretrekker tilfeldigheten. Hold inne sinn, men at mindre planter bør være plassert foran større plantene, slik at de kan bli sett.

•Plasser et samlingspunkt i midten av serenity hage. Dette er kjernen i hagen og bør appellerer til kjernen av din ånd. Vurdere ting som garden statuer, vann funksjoner, store steiner eller fugl bad.

•Plasser et sitteplasser området - en benk, avføring eller stubbe--i serenity hage du har laget. Serenity hage vil være et sted hvor du retrett for å unnslippe den moderne verden, for å koble med deg selv. Denne sittegruppe bør være komfortabel, slik at du kan bruke lengre tid her. Bestemme om du vil at dette skal sitte en enkelt person, eller hvis du ønsker å ha sitteplasser for to slik at du kan dele serenity hage og ny-funnet ro med en kjær.

Tips og advarsler

  • Hold din serenity hage godt vedlikeholdt. Dette er et sted for fred, så ugress og overvekst bør holdes under kontroll.