Hvordan å designe hjem svømmebasseng

October 18

Hvordan å designe hjem svømmebasseng

En velutformet bassenget kan være et velkomment tillegg til hagen din. Når bassenget er på plass, kan du finne din familie tilbringer mer tid hjemme, fremme familie fellesskap og forsterke nytelsen av ditt hjem. Når planlegging utformingen av bassenget, bør du vurdere viktige faktorer som størrelsen på gården og alle gjeldende lover som regulerer bassenget installasjoner i din by.

Instruksjoner

•Research lokale zoning lover om gjerder, porter og sikkerhetskravene for svømmebassenger. Lover angående sikkerheten til bakgården svømmebassenger varierer fra sted til sted, så sjekk med kommunale kontoret eller zoning styret før du installerer alle aboveground eller inground basseng.

•Mark området der du vil installere bassenget. Bestemme dimensjonene for bassenget og bestemme hvor mye plass du vil ha mellom bassenget og rundt gjerdet. Ta plass for hagemøbler, planter, dekorasjoner og andre fasiliteter. Det er bedre å la for mye plass enn ikke nok, siden det kan være vanskelig og dyrt å flytte bassenget gjerdet utover.

•Measure dekk på baksiden av ditt hjem hvis du har en. Det kan hende du kan opprette en inngang til bassengområdet direkte fra dekk. Denne utformingen gjør det enklere for gjester å gå direkte fra hjemme til svømmebassenget. Den lar deg bruke din dekk som en ekstra lounging området og partiet plass også.

•Kontroller området rundt din foreslåtte basseng og kontroller at du har tilgang til stikkontakter. Kontroller at du har tilgjengelig jordet utendørs utløp for bassenget filteret før du begynner å bygge bassenget.

•Consider mengden sollys som direkte og indirekte området mottar. Velge et skyggefullt område for bassenget kan forstyrre oppvarming av vann og redusere antall måneder du kan bruke bassenget. Hvis bassenget har en ovn, dette kan ikke være et problem, men det kan være et betydelig problem for et Uoppvarmet svømmebasseng.