Hvordan å designe en unik Pool

December 19

Hvordan å designe en unik Pool

En kreativ bassenget design lokker svømmere og beundrer gjester. Når du kommer opp med en unik bassenget design, om hvordan utformingen fungerer med bassengkanten og landskapsarbeid. Også vurdere din svømmere — hvis din familie eller gjester vil et for svømming runder, et smalt lengdebasseng gjør et ideelt valg. Hvis du foretrekker et basseng for avslapping og dykking, en dypere, bredere pool-med en funky form-gjør et bedre alternativ.

Instruksjoner

•Velg en design motiv. Modell design av en tropisk titt, en mosaikk flis type, et friformet basseng, en rundetid pool eller en original figur idé. Hvis du velger en tropisk design, innlemme palmer inn i landskapet, for eksempel.

•Come opp med en form du ønsker for en pool. Hvis du vil gå med litt fri form, design et unikt utformede svømmebassenget i stedet for en rektangulær blokk. Velg kurver og linjer som samsvarer med konturene av pool dekk eller landskap. For eksempel, hvis du har et stort, ovalt gjerde rundt bassenget dekk, en avrundet form-som et jellybean eller sommerfugl-kan passer området.

•Measure dekk bassengområdet. Hvis du allerede har et basseng dekk oppsett, måle lengden og bredden. Også, sjekk din lokale og statlige regler for hvor dypt kan du bassenget. Fra 2010, må ifølge the New York helse avdeling., den gjennomsnittlige dybden av et basseng i at staten være mer enn 6 feet å unngå hoppe og dykking hodeskader.

•Sketch ideen. Mens bassenget design vil gjennomgå mange endringer, tegner du en versjon av du har i tankene. Inkluder målene du tidligere tok av dekk bassengområdet.

•Consider av landskapsarbeid du vil ved bassenget. Bassengområdet er ofte like viktig som selve bassenget designen. Velg fargevalget og blomst, tre eller bush ordningen for puljen. Velg trær som ikke har blader, eller som ikke kaste, som noen blå Gran og andre evergreens. Blomster, Velg stauder som vil returnere hver våren (Hvis du bor i en sesongmessige klima).

•Velg en design for bunnen av bassenget. Ikke begrense deg til en unik bassenget figur. Vurdere å installere mosaikkfliser på bunnen av bassenget, som en undervanns kunstverk. Velg glass mosaikkfliser i fast eller iridescent fargene for å opprette en skall-lignende glans. Dekorer bunnen av bassenget med virvlende mønstre, figurer eller ord.

•Legg detaljer. For eksempel kan du gjøre bassenget evighetsbasseng, også kalt en "negativ edge pool". Utforme landskapet slik at foss-edged basseng forundrer svømmere og gjester. Spesielt anser uendelig design hvis du bor nær en havet eller fjellkjeden, som en svømmer kan vise vista fra kanten av bassenget.