Hvordan å designe en toskansk Pergola

December 13

Hvordan å designe en toskansk Pergola

Toskanske Pergola er hagen strukturer som frittstående eller utvide fra en bygning eller en hage. Noen ganger har de dekket tak av drue lianer eller kjører blomster. Elegante søyleganger i dag er laget av tre og øke verdien av et hjem ved å gi en utendørs hage rom og en følelse av til home's style.

Utforme en toskansk pergola innebærer skissere dimensjonene på millimeterpapir eller bruker et arkitektonisk utforming på datamaskinen. Området hvor pergola vil gå vil avgjøre størrelsen samt stilen du trenger.

Instruksjoner

Design din egen toskanske Pergola

•Figure skalering på grafen papir, som en blokk tilsvarer en fot. Høyden på dragere bør være minst 80 inches med mindre en takvifte legges. Hvis så, Legg åtte inches til høyden. Du trenger minst seks av disse innleggene. I stedet for innlegg, kan du bruke kolonner. Trekke dragere på millimeterpapir.

•Lengden på taket bør være et multiplum av 16 inches pluss 18 inches for overheng. Finne ønsket størrelse og trekke taket på et eget ark med millimeterpapir.

•Følg utformings- og lage en liste over alle behov. Planlegg å kjøpe grov saget sedertre eller behandlet tømmer, seks inches av to inches, for taket sperrene.

•Plan å kjøpe to-tommers med 8-tommers tømmer å bygge en base samme størrelse som toppen av pergola. Basen kan være fylt med torv og plantet fylt med betong og asfaltert eller dekket med murstein.

•For en rektangulær toskanske pergola, planlegge for minst seks hull for støtten innlegg hvis du har en torv base eller planlegger å sette opp seks kolonner hvis du har et betongfundament. Planlegger å angi kolonner eller innlegg lengden og bredden av taket.

•Design rafter ender som passer din personlige stil. Valgene varierer fra enkle 45 graders vinkler til kurver og poeng. Tegne en mal med rafter slutten å overføre til din sperrene før du skjærer. Alle ender trenger å se det samme. Vil stain endene.