Hvordan å designe en skygge seil

April 6

Skyggen seil er et attraktivt og allsidig alternativ til fast patio dekke. De kan brukes som frittstående skygge hagen eller stranden. Navnet kommer fra formen. Skyggen seil er tradisjonelt laget i en trekant form som etterligner formen på et skip seile, men de kan gjøres i noen form og stoff mønster. De er enkle å sette opp og ta ned og gjøre dem er et enkelt prosjekt som kan fylles ut av en nybegynner gjør-det-yourselfer.

Instruksjoner

Utforme din skygge

•Velg størrelsen og formen på skyggen seile. Geometriske figurer som firkanter, rektangler og trekanter er enklest å opprette fra grunnen. Størrelsen bestemmes av mengden dekning du seil å gi.

•Skjære tunge stoff som lerret som vil tåle elementene som størrelsen og form av solen seilet. Jern en smal hem langs hver uferdige og sy hems stengt.

•Bruk en grommet verktøyet å sette maljer i hvert hjørne av skyggen seilet. Lå et stykke av grommet på hver side av stoffet og verktøyet for å trykke dem sammen. Hvis du ikke har et grommet verktøy, bruke en gummihammer for å trykke dem sammen. Kuttet ut stoff inni grommet.

•Determine der seilet skal festes. Hvis seilet vil være over en terrasse ved siden av huset, to av grommets kan knyttes til huset og andre knyttet til trær eller andre støtter. For å konstruere en frittstående støtte, kan du bruke et innlegg hull digger å grave et hull for støtte, fylle hullet med betong og plassere støtte i betongen. At betongen til å kurere monterer seilet.

•Sett skru kroker til stedene hvor solen seilet vil bli støttet av boring pilothull og deretter skruen kroken i sikkert. Sett en grommet over hver skrue krok.

Tips og advarsler

  • Bruk flere skyggen seil for større dekning og en interessant design. Støtter kan være laget av trelast, dekorative jern workUse mer grommets langs sidene på svært store skyggen seilene. Gjør en liten, bærbar sol seil som kan støttes av folding teltet stenger for stranden eller piknik.
  • Ta solseil ned hvis dårlig vær truer. Måle nøye før konstruere permanent støtter for å sikre at de er på rett sted for maljer. Kontroller at støtter oppretter nok spenning i seilet å holde den flagrende og arbeider seg av kroker.