Hvordan å designe en skog dør

October 18

Hvordan å designe en skog dør

Planlegging alle detaljer i en tre dørs kan virkelig forbedre en home utformingen. For eksempel oppretter plasseringen av dører og hvordan de åpner i forhold til hverandre gode trafikkflyt. Utformingen av eksteriør tre dører kan legge eleganse og markedsverdien til et hjem. Tre dører kommer i mange stiler og utførelser. Det er også mulig å resirkulere interessant tre dører fra antikke butikker eller loppemarkeder. Bruker tre dører med glass rutene i øvre deler eller solid tre dører er alternativer for hjem også.

Instruksjoner

•Measure døren plass. Inkluder over døren og plass rundt en dør hvis skodder installeres. Se på andre alternativer som installerer en glass bue over døren eller glass paneler på hver side av døren. Finne ut om det er rom for en dobbel-dørs eller doble dører med fast glasspaneler. Vær oppmerksom som dørdesign brukt må være passende for hjemmet er utformingen og huset fasaden hvor døren blir installert.

•Velg en skog dør-stil. Besøk antikke butikker for å finne en utsmykkede tre dører med utskjæringer. Kjøpe en standard eik dør med hevet paneler fra en oppussing butikken. Bruk en mahogni inngangsdør med glasspaneler i øverste halvdel for et byhus i byen. Velg en dør som harmonerer med nærliggende dører og ser passende med nabolaget.

•Design ytterligere tre trim for en dristigere utseende. Legge til eksklusive tre trim og spesielle molding rundt en indre franske dører som fører til en sunroom. Planlegg å installere høykvalitets materialer rundt døren møter, både innenfor og utenfor, når en dør ligger på en hovedinngangen lobby av huset. Opprette utforming for å forbedre den arkitektoniske stilen på døren, men alltid velge rundt trim laget av hardwood som lønn eller eik tåler slitasje.

Kjøp riktig maskinvare. Velg heavy-duty stålhengsler for en heltre døren. Bruk 3-tommers treskruer for å installere hengslene støtte dørens vekt. Velg en keyless lås døren håndtak mekanismen for en home foran eller bak døren. Måle nøye for å installere maskinvare, fordi feil kan forlate hull eller hull i tre.

•Stain eller maling en tre dør. Tenkt å bruke høykvalitets flekk med polyuretan inkludert i blandingen for en glatt overflate. Bruk denne teknikken for en utskårne dør eller mahogni dør du kan ta ut de tre korn skjønnhet. Kjøp den høyeste kvalitet malingen for en dør du male for å matche hjemmet utvendig trim eller maling for å legge til kontrastfarge. Bruk tre lag med maling og at malingen tørke i minst seks timer mellom strøk.