Hvordan å designe en nyreformet årlige blomst seng

May 20

Hvordan å designe en nyreformet årlige blomst seng

Utforme en blomst seng for ettårige legger til dimensjon og interesse i din landskapsarkitektur. Mens mange blomsterbed rektangulære eller firkantede i form, kan det være interessant å lage en mer avrundet form. Hvilken design du velger, grunnleggende er fortsatt den samme; du må velge hva planter du vil, bestemme om du vil legge til steinblokker, busker og andre elementer i design og forberede grunnen for sengen.

Instruksjoner

•Bruk farget blyanter å skissere på et papir hva ferdig nyreformet hagen skal se ut og hvor det vil bli plassert i hagen din. Husk på banen av solen følger anbefalte sollys retningslinjer for blomster.

•Cordon av området for den årlige sengen med innsats og streng. Disse definerer området Generelt du vil arbeide i.

•Dig opp grensen mellom årlige sengen og resten av din gårdsplass med en spade ved å opprette en nyreformet grøft dypt nok og bred nok til å romme det grense materialet du. Plassere kantlinjen materialet inntil hverandre. Firmaet opp plasseringen med gjenværende løs jord.

•Bruk en pickax eller rototiler å snu jorda 6 til 8 inches dyp. Fjerne steiner, ugras og andre uønskede vegetasjon. Rake overflaten så det er glatt for planting.

•Legg alle dekorative berører til nyreformet årlige sengen før du begynner å plante. Dette vil hjelpe deg med å visualisere hvordan hagen vil se ut som du plante. Interiørdesigner kan inkludere hage skulpturer, fontener og steinblokker.

•Plant blomster eller frø med generelle nyreformet hagen i tankene. Det betyr at du vil farger og ulike høydene av plantene å utfylle hverandre.

•Et i henhold til retningslinjene for hver av planter. Spør den lokale barnehagen om hva slags skadedyr du trenger å beskytte mot. Hvis du har små barn eller kjæledyr, lese produktet instruksjoner før du bruker noen gjødsel eller pest kontrolltiltak.