Hvordan å designe en landskapet rundt et basseng

October 19

Hvordan å designe en landskapet rundt et basseng

Utvikle en plan å legge landskapsarbeid til et bassengområde som vil være lett å vedlikeholde. Tenk fremover når det gjelder tid kreves for å klippe rake løv og dra ugress, siden komplekse landskapsarbeid kan ta opp timer tid hver uke. Som feltet skal være et fristed fra stress, innlemme materialer som holder gården ryddig med minimal innsats. Gå over hagen bøker å finne gode planter for nasjonal innstilling. Bruk både planter og farge for å utforme et innbydende sted for familie og besøkende. Vakre planter kan appellerer til deg, men bruke hardføre arter som trenger minimum omsorg.

Instruksjoner

•Measure tunet området. Bruk millimeterpapir dokumentet nøyaktige dimensjoner. Inkluderer basseng plass i tegninger, så alle omkringliggende hagen mellomrom skal trekkes til skala.

•Sketch ideelt plan, budsjettet var ingen objekt, og deretter skalere tilbake til virkelige budsjettet du har på plass. Referere til bassenget designbøker og bakgård levende magasiner, om nødvendig for å få pool landskapsarbeid ideer.

•Design tre plassering i landskapsarbeid. Plasser trær i nærheten av ytre verftet omkretsen områder. Tre plassering er designet for personvern, slik plante en rekke eviggrønne trær for screening som ett alternativ. Legge til løvtrær, som bjørk eller krabbe epler - fra bassengområdet å holde går ut av bassenget. Installere et rommelig område av gress i området Generelt verksted for svømmere og andre å nyte. Planlegg å plante lite busker, blomsterbed og en liten margin gress innen et par feet av seg selv.

•La en walking plass ramme rundt bassenget. Installere en kantlinje minst 6 fot bred rundt omkretsen av bassenget, med betong med en semi glatt tekstur, for eksempel å hindre slipping. Legg til planter i betong eller tre plantasjeeiere i utkanten av grensen ved verftet plass. Ikke Legg plantasjeeiere nær bassenget side av gangveien grensen, siden svømmere kan tur på dem.

•Design buet mellomrom i dynen å bløtgjøre bassengområdet. Bruk mulch, småstein og gress til å definere interessante områder med naturlige materialer, men ikke bruker for mange torget figurer i utformingen. I stedet for skar ut square områder for en rosehage, for eksempel vil i stedet kurven kantlinjene rundt rosehage - spesielt hvis bassenget selv er firkantet. Firkantede bokser av blomsterbed eller busker gjør gården ser hakket opp. Legge til kurver i alle kantlinjer for å gjøre alt flyter sammen.

•Mix landskapsarbeid materialer for interesse. Legge både hvite småstein og furu mulch, for eksempel til en hage med små blomstrende busker. Behandle plassen som en utendørs kunstverk, så installere en eller to store steiner som aksent stykker, for eksempel.

Tips og advarsler

  • Opprette områder for slappe av og spise. Ikke tilfeldig flette stoler eller grilling utstyr i bassenget plass. Definere områdene med spesielle lenestoler, en utendørs spisebord eller et lite utendørs kjøkken. Skisse disse områdene før du legger dem til bassenget og landskapsarbeid et penere utseende.
  • Utforme alt på papiret foran oppretter den. Husk på at godt planlagt landskapsarbeid vil legge verdi til hjemmet.