Hvordan å designe en kortstokk for en i bakken Pool

June 24

Hvordan å designe en kortstokk for en i bakken Pool

Når du tar skrittet fullt ut å installere en i bakken pool, er det tid til å vurdere utformingen av dekk som omgir den. Siden lokale zoning restriksjoner varierer, inkludert gjerder og portene rundt bassenget, er det første å bestemme størrelsen og formen på gulvet. Etter å ha en klar forståelse av hva du kan og ikke kan gjøre i henhold til regelverket der du bor, kommer designe estetikk dekk neste.

Instruksjoner

•Velg materiale for dekk som utfyller bassenget. Alternativene inkluderer betong, tre eller murstein. For eksempel en blå fliser pool fungerer godt med en blå farget betong kortstokk eller et naturlig betong basseng suppleres med en rød murstein dekk.

•Plan områder i design der basseng tilbehør som stiger og lysbilder flette ut på dekk. Vurdere ulike materialer for ulike områder, for eksempel små skille mellom bassenget og badestamp. For eksempel angi murstein i en rød stemplet betong dekk å vise turstier til ulike områder.

•Design underholdningsområder basert på dine behov. For eksempel en større glatt området umiddelbart rundt bassenget for soltilbedere og mindre for bord og stoler. Andre ideer til å vurdere er en utendørs bar området på dekk eller brann pit sitteplasser å tørke av på etter en kveld dukkert.

•Consider resten av landskapsarbeid design når du planlegger din i bakken basseng dekk. Ett alternativ er å gjøre det helt atskilt fra resten av eiendommen, som en tropisk oase fylt med innebygd plantasjeeiere for frodige grøntområder. Et annet alternativ er å velge materialer som utfyller resten av bakgården slik at bassengområdet flyter sømløst inn i den.

•Lag en kortstokk som vil vokse med deg når behovene endres. Yngre par bør for eksempel være nok plass i design legge ytterligere sikkerhetsfunksjoner for fremtidige små. Også utforme områder som kan endres som din livsstil, som et område for en stor sittegruppe som til slutt kan bli brukt som mellomrom for å bygge et basseng hus.

Tips og advarsler

  • Sikre din familie og gjester ved alle områdene rundt et basseng Badeværelset.