Hvordan å designe en Front gangvei

July 14

Hvordan å designe en Front gangvei

En front gangvei kan gjøre en attraktive og funksjonelle tillegg til eksteriøret din. Utforme det krever både praktisk og estetiske hensyn. Tenk deg inntrykket du vil gjestene ha som de går opp banen til din inngangsdør. Velg et materiale som skal knyttes til ditt hjem og andre landskapet, og plass den bred nok å imøtekomme rullestoler.

Instruksjoner

•Kontroller en enkel tegning av forgård med en blyant og pad inkludert trær, gjerdet og planter. Mark inngangsdøren og hvor gangveien avsluttes. Bestemme om du vil banen til føre til oppkjørselen, fortau eller begge deler.

Stå et sted foran huset og Merk potensielle stier for gangvei. Hvis døren er i midten av hjemmet ditt, tegn en rett bane til fortauskanten å bevare symmetri. Tegne en kurvebane ned og over til balansen til en side-oppføring. Bestemme hvilken retning du foretrekker estetisk og merket det på skissen.

•Trekk et målebånd beregnet i løpet. Merk Hvis du trenger å transplantere noen busker eller andre planter for å gjøre gangveien minst 4 fot bred.

•Velg type overflate materiale du vil bruke. Betong gangveier gir en glatt, robust overflate som rullestoler og utstyr kan enkelt reise på. Stein er enkle å installere og legge et rustikt preg. Pavers og murstein tilbyr klassisk når satt i tradisjonelle mønstre som kurv veve.

•Decide hvis du vil angi materialet i mørtel eller sand. Mørtel er en tøff, langvarig base som kan være utfordrende hvis du ikke har arbeidet med det tidligere. En sand-sett gangvei er renere og enklere å installere og kan vare når lagt med forsiktighet. Hvis helle en konkrete walkway, vurdere om du flekken eller stemple overflaten for å legge til farger eller mønstre.

•Velg mellom tre, metall, plast eller andre fleksible edge begrensninger hindre stones, pavers, eller murstein i skiftende.