Hvordan å designe en Entertainers bakgård

September 25

Hvordan å designe en Entertainers bakgård

En godt planlagt bakgård har plass til å komme sammen med venner og familiemedlemmer. Hvis underholdende er noe du elsker å gjøre, utformingen av hagen din skal lette aktivitetene du nyte med dine gjester. Om du kaster overdådige bakgård fester, uformell bål, sommer bassengfester eller gourmet grillet fester, opprette et område eller to som har plass og fasiliteter at du kan kaste den bestemte typen bash. Hvis du synes selv en sann entertainer, utforme en bakgård som vil imponere dine gjester.

Instruksjoner

•Skriv ned underholdning aktivitetstypene du vil ha i hagen din. Inkluder de typiske aktivitetene, for eksempel grilling eller spill-spiller. Men hvis du har spesielle talenter eller forfølgelse som engasjerer andre mennesker, inkluderer et sted for det. For eksempel hvis du og vennene dine musikalske, skape et rom hvor du kan ha karaoke eller et band. Elsker du å lage mat og mate mennesker? Opprette en patio kjøkken som er stor nok for deg å vise din grilling ferdigheter a la Bobby Flay eller Paula Deen.

•Sketch ut bakgården du forventer. Inkluder innebygde funksjonene du trenger for aktivitetene du oppført i trinn 1. Kontroller at de innebygde funksjonene er stor nok til både deg og alle dine gjester. Ønsker du et stadium, for eksempel har plass rundt det til sitteplasser.

•Start ved å bygge et dekk eller uteplass som rommer flere bord og stoler. Legge til innebygde sitteplasser i form av benkene langs sidene av uteplassen eller dekk for mer sitteplasser. Bygge en dekket område å holde ekstra stoler og bord når de ikke er i bruk for underholdende.

•Legg til dekk eller uteplass, avhengig av aktiviteten du vil funksjonen på din bakgård sammenkomster. Sted utendørs kjøkkenet like utenfor innendørs kjøkkenet, grenser til terrassen eller dekk. Hvis det er en scene du vil, bygge det nærliggende på terrassen. Et basseng er alltid et tilbud som utfyller en bakgård bash. Gjør det et samlingspunkt i bakgården, og inkluderer en foss med spesielle landskapsarbeid.

•Kontroller bestemmelser for elektriske, lyssetting og behov. Et utendørs kjøkken trenger god belysning for nighttime grilling. Helst trenger et lydanlegg. Installere en som er angitt for utendørs bruk. Innlegge stemningsbelysning en bassenget og terrassen. Dette kan inkludere hvit glimt lamper og lanterner. Solar lights er også et alternativ.

•Opprett minst én ekstra sittegruppe i et annet område av gården. Hvis du har en stor bash, vil dette gi gjestene som ønsker å ha en rolig prat et sted å sitte og snakke. Legge til sin personvern ved å sette den i et lysthus eller arbor.

•Build en personvernet gjerde. Selv om dine naboer kan meget vel være dine gjester, vil et gjerde gjøre bakgård partiet føler inneholdt og behagelig.

• Landskap bakgården med planter, blomster og dekorative elementer slik at den ser attraktive.