Hvordan å designe en badestamp lysthus

May 8

Hvordan å designe en badestamp lysthus

En badestamp gazebo tilbyr beskyttelse mot elementene for utendørs badekar og rommer en rekke fasiliteter. Lysthus design varierer fra enkle tak støttes av innlegg å utdype lukkede strukturer som er plumbed og utstyrt med elektrisitet. Utforme en badestamp lysthus med din badekaret i størrelse og form i tankene og vurdere hvordan du bruker ditt. En enkel struktur er sannsynligvis alt du trenger hvis du bruker badekar et par timer i uken. Hvis din lysthus vil være en underholdning fokus, kan du vurdere å legge funksjonene som gjør gjestene komfortabel.

Instruksjoner

Utforme din lysthus

•Design et lysthus som er stor nok til badestamp, tørking av området og sitteplasser. Bruk benker med hengslet topper for lagring langs perimeteren for håndklær, tilbehør og badekar kjemikalier.

•Build lysthuset fra tre med en hevet gulv så badestamp kan bli satt helt til gulvet. Bruke gitteret-arbeid på sidene av gazebo som ansikt nabo verft eller andre bygninger.

•Hang dekorative kroker for terrycloth kapper. Brette et attraktivt flettet Klesvask hemme i et hjørne for skitne håndklær.

Sette inn en utendørs dusj for en rask skylling etter en dukkert i badestampen. Utendørs dusj kan plumbed eller de kan være utformet for å fange opp regnvann og lagre det før det er nødvendig.

•Sett skjermer på gazebo å holde insekter og plante insekt repelling løvverk og blomster rundt lysthus. Heng gardiner laget av lerretet eller et annet vanntett materiale som kan lukkes for personvern.

•Leveres med lysthus for mini-kjøleskap, takvifte og belysning. Bruke en dimmer bryter for belysning slik at du kan endre humøret og sette takvifte på en rheostat slik at du kan justere hastigheten.

Sette inn et lydsystem med eksterne høyttalere eller iPod-dockingstasjon. Utforme en over-the-top hot tub lysthus med en flatskjerm-TV og DVD-spiller i en regjering som er beskyttet mot elementene.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid kjemiske balansen i din badestamp før du bruker den. Akt produsentens instruksjoner om temperatur og visse kroniske helseproblemer.