Hvordan å designe ditt hjem fasader

June 8

Stil, farge og materiale av din hjem ytterkledning vil ha en stor effekt på ytre utseendet av ditt hjem. Beslutninger om riktig ytterkledning må ta hensyn til både funksjonalitet og estetikk. Ytterkledning må beskytte veggene i et hus og også gjøre det ser bra ut, ideelt gjenspeiler personligheten og smak av eieren.

Instruksjoner

Eksperimentere med forskjellige materialer

•Experiment med effekten av ulike materialer på ditt hjem. En god måte å gjøre dette er å bruke et CAD (computer-aided design) program som lar deg lage et bilde av ditt hjem på skjermen, og bruke forskjellige stiler og farger ytterkledning på den. Mens dette er ikke det samme som etter en virkelige huset, kan det gi deg en ide om at ulike sidings vil ha.

•Consider mange forskjellige typer ytterkledning å gi deg alternativer. Se på cedar rister og helvetesild, vinyl og aluminium ytterkledning, tre clapboards, stein, murstein, stukk, og styret og List. Hver av disse gir hjemmet ditt en annen karakter.

•Prøv ser på forskjellige farger av sidings. Mens sidings som murstein eller stein har et begrenset antall alternativer andre materialer som stukk eller vinyl kan brukes i en rekke farger.

Gjøre en Test del

•Kontroller du ikke bruker mye tid og penger på noe du ikke liker. Kjøpe en liten mengde ytterkledning du har valgt basert på datamaskinen eller papir bilder og prøve den ut.

•Apply parti til en del av huset som ikke er veldig synlig. På denne måten hvis du fasader er ikke akkurat det du ville, du kan fortsatt forlater det opp og gjør resten av huset annerledes. Hvis du hater det, ta det ned og gjør hele huset i en annen fasader.

•Kontroller innsats og utgifter å velge riktig fasader. Du vil sannsynligvis leve med det i mange år, og det inntrufne eller bekostning av får det høyre glemmes raskt for nyter et hus som ser akkurat slik du vil den skal se ut.