Hvordan å designe din egen konveks tavle

August 16

Hvordan å designe din egen konveks tavle

Om det fungerer som en planlegger, instruksjonsvideoer verktøy eller lerret for kunstnerisk kreativitet, tilbyr en tavle et praktisk sted å lagre dine tanker. Selv om du kan kjøpe en rekke forhåndslagde tavler, er det mer kostnadseffektivt å designe din egen styret og konstruere det enkle materialer. Når du har en uvanlig plass, for eksempel en konveks vegg eller merkelig kan formede området, en hjemmelaget tavle være det eneste alternativet som passer. Du kan også opprette en frittstående konveks tavle rundt en stor sylinder eller andre møbler med flatt, forsiktig buede overflater.

Instruksjoner

•Locate veggen eller frittstående møbler hvor du vil plassere whiteboard. Kontroller at overflaten er glatt og ren. Mål avstanden nøye, og bestemme dimensjonene på whiteboard. Når du måler en buet overflate, bruk en fleksibel målebånd for de mest nøyaktige resultatene.

•Purchase en fleksibel tørr slette ark eller tynn stykke tileboard fra en oppussing butikken. Få minst nok kvadratmeter å dekke området du har angitt for tavlen.

•Skjære tavle arket til passende størrelse og form. For tynne tørr slette ark, bruk saks eller papirkniv til rett kutt. Spør ansatte i oppussing butikken å klippe det for deg når du kjøper, eller klippe det hjemme med en sirkelsag.

•Sett styret til buede overflaten, ved hjelp av lim eller selvklebende. Tørr slette ark har vanligvis en selvklebende bakside, du skrelle og fester. Bruke lim til andre typer styrene, og trykk deretter eller klemme den på plass.

Tips og advarsler

  • For ekstra sikkerhet, bore små skruer i kantene av tavle og overflate, ved hjelp av en makt drill. Pass på at du er boring i studs eller heltre i stedet for gips.
  • Når du bruker tileboard for whiteboard, sikre at konveks overflaten ikke er for kraftig buet. Bruke hendene, kurven på tileboard i riktig form forsiktig og måle motstanden. Hvis bøying er vanskelig eller umulig, Kjøp whiteboard ark eller ruller i stedet.