Hvordan å demontere under-vasken søppel salg

October 20

Avhending av søppel er et flott tillegg til ethvert kjøkken. Utviklet for å raskt bli kvitt mat og organisk materiale ved chopping materialet og sende det ned i avløpet. Hvis enheten har stanset kan arbeider du erstatte den selv. Det første trinnet i å erstatte enheten er å vite hvordan å demontere den under vasken søppeltømming du har installert. Den gjennomsnittlige handyperson kan fjerne søppeltømming med lite problemer.

Instruksjoner

Frakobles strømforsyning fra det under vasken søppeltømming. Slå av strømbryteren til i søppel fjerning hvis enheten er hard-telegrafert til hjemmet. De fleste søppel salg kobles til et strømuttak som er plassert under vasken.

•Plasser en bøtte under vasken fellen og i søppel fjerning. Bruk en stjernetrekker til å løsne klemmen på oppvaskmaskin slangen sikre slangen til i søppel fjerning. Trekke oppvaskmaskinen slangen av i søppel fjerning og plasser slangen ut av veien.

•Locate plass til elektriske tilkoblingene inne i søppel fjerning, hvis enheten er hard-telegrafert inn i hjemmet. Plass vil enten være på bunnen av i søppel fjerning eller på siden av enheten. Fjerne skruene som holder plass til i søppel fjerning med en stjernetrekker.

•Untwist plast wire caps koble huset ledninger til ledningene inne i søppel fjerning. Bruk en skrutrekker til å skru bakken ledningen fra bunnen av enheten. Løsne klemmen holder kanal ved siden av salg med en skrutrekker. Fjern den elektriske kanal med ledninger fra i søppel fjerning.

•Bruk et par kanal låse tang fjerne avløp linjen fra i søppel fjerning. Løsne mutteren med kanal låse tang og skyv mutteren helt av i søppel fjerning.

•Bruk blad av en flathead skrutrekker unsnap snapin ringen som låser søppel deponering enheten til vasken. Vri søppeltømming mot klokken, og senk det fra sink drain. Bruke Phillips-skrutrekker til å fjerne de tre beholde skruene som holder montering ringen vasken avløp.

•Trekk montering ringen av sink drain. Trykk lett med en hammer på undersiden av vasken avløp flensen å løsne det fra vasken. Gå opp til toppen av vasken og trekke vasken flensen rett opp ut av vasken. Du må bruke en sparkel skal bryter forseglingen av noen gamle rørleggere kitt.

Tips og advarsler

  • Alltid koble apparatet fra deres strømkilde før reparasjoner.