Hvordan å demontere & flytte en tre dekk

June 19

Hvordan å demontere & flytte en tre dekk

Før du kan demontere og flytte dekk må du først lære hvordan den ble bygget. Bygge en kortstokk innebærer sette innlegg, feste rammen til innlegg og huset, så dekk styrene og rekkverk. Demontere dekk krever reversere denne forarbeide, innlevering bare hovedrammen og innlegg samlet. Andre komponenter vil bli flyttet i individuelle stykker eller i små deler. Denne prosessen sikrer stabiliteten på gulvet når du montere den på sitt nye hjem.

Instruksjoner

•Fjern pickets fra rekkverk med Phillips litt på din drill. Stable pickets og skruene i pungen din nagle. Fjern rekkverk fra innlegg og stable dem i en egen bunke. Beholde skruene i pungen din med andre.

•Bruk din drill fjerne dekk boards fra innramming. Løsne ett bord om gangen, senke den fra dekket på bakken og stakk den på en plan overflate. Holde skruene fra din dekk styrene i pungen din nagle.

•La fint kuttet blad på din Stempelkompressorer så inn mellom dekk rammen og huset. Trekker på avtrekkeren på så og trekke det sakte langs sømmen klippe bort ankerboltene. Skjær langs mellom trappen og dekk rammen, trekk trappen gratis og sett dem til side for transport som én enhet.

•Start din lastebil og tilbake den flat sengen trailer under dekk. Bruk grove kutt bladet på din Stempelkompressorer så klippe bort center innlegg som hindrer din tilhenger i å ta i fullt.

•Kontroller en bunke med betong blokker i hvert hjørne av tilhengeren. Stable blokker i Piers Plowman 2 kvartaler lang og 2 kvartaler bredt på hvert nivå. Angi hver blokk slik at hullene i blokken møte. Stable dem i 18 inches av dekk rammen.

•Lay en blokk på sin side på toppen av hver pier. Plass en knekt på hver av de øverste blokkene. Øke hver kontakt til bunnen av dekk rammen.

•Bruk grove kutt blad på din Stempelkompressorer så for å skjære gjennom hver av de resterende dekk poster. Gjøre disse kuttene 24 tommer over bakken.

•Løft hver av kontaktene 1 tomme. Legge til en blokk til hver pier og lavere kontaktene slik at en jekk og en blokk støtter dekk på hvert hjørne.

•Throw to av slips ned stroppene over toppen av dekk rammen, koble dem til tilhengerens ramme og ratchet dem tett. Stable demontert dekk deler under dekk ramme på tilhengeren og sikre dem med gjenværende stropper.