Hvordan å demontere en Makita batteri

November 28

Fra 2010, har Makita gjort bærbare verktøy i nesten 100 år. Makita gjør konvensjonelle fast verktøy som rundskriv sager, øvelser og rutere, men også gjør en linje en trådløs batteri operert verktøy. Makita oppladbare batteriet passer en rekke verktøy, inkludert øvelser, sager og lommelykter. Makita batteriet er laget for å være oppbrukt og lades mange ganger, men til slutt batteriet vil miste sin makt og vil ikke holde på en lading nødvendiggjør sin. Du kan spare penger ved å ikke erstatte hele batteripakken, men ved å åpne pakken og erstatte de personlige batteriene.

Instruksjoner

•Plasser batteriet pakke med kontaktene oppover på et arbeidsområde. Installere en meisel spissen på en loddebolt. Koble jern til og la det varme opp.

•Skyv ned forsiktig med jern og arbeid rundt hele omkretsen av toppen av batteriet så som den tips kutt eller smelter, gjennom plasteske uten å skade batterier eller komponentene i saken.

•Grasp batteriet pack nær kontaktene på toppen og trekk den rett oppover for å skille de to halvdelene. Dra fast men forsiktig å skille batteriene fra selvklebende isolator arket som holder dem på plass i bunnen av akkumulator emballere casing. Plass nederst havn av batteriet til side.

•Fjern batteriene fra den øvre delen av batteriet pack ved å varme opp loddet kontaktene med loddebolt. Trekk batteriet fra pakken å løsne det fra selvklebende isolerende arket. Fjern alle batterier (det er totalt 12) på samme måte hvis nødvendig.

•Koble til lodding jern og la den avkjøles.

Tips og advarsler

  • Installere nye batterier i den øvre delen av batteriet ved å skyve dem til klebende isolator arket og lodding kontaktene på plass. Når alle batteriene erstattet Skyv den øvre delen av batteriet i nedre del slik at limet puten holder de to halvdelene sammen.
  • Hvis ledningsfri verktøyet har vært brukt i fuktige forholdene, kan det ha korrodert Batteristikk, gir deg de samme symptomene som en dårlig batteripakke. Ved å skille de to halvdelene av batteriet og rengjøring kontaktene, kan det hende du kan gjenopprette din batteripakke til tjenesten.