Hvordan å demontere en Makita 18V Oppladbar Drill

March 30

Makita 18-volts Oppladbar drill er et viktig daglig makt verktøy for mange tømrere og håndverkere. Men etter benytter din bore i lange perioder, kan akkumuleres mye sagmugg og generell rusk fra daglig slitasje. Denne bygge opp kan forårsake bore slutter å fungere riktig. Enten du rydder eller reparere din Oppladbar drill, sjansen er at må du demontere den til en viss grad.

Instruksjoner

•Locate bores batteripakke knyttet til håndtaket. Trykk på på utløserknappene på hver side av boret, og fjern batteriet fra drillen.

•Lay bore på høyre side med baksiden av bore mot deg. Fjern alle Phillips-head-skruer fra baksiden av bore. Drill's bolig deles i to deler som delt på midten av bores samlingen. Løft kabinettet vendt oppover, og fjerne den fra resten av bore.

•Trekk bores utløse av sporet inne i håndtaket forsamlingen. Finn "feltet forsamlingen" i øvelsen. Dette er bunter av kobbertråd knyttet til bores motor. Løft den ut av boret, og sett det til side.

•Løsne og fjerne Phillips-head skru på drill's chuck, som er feste enheten brukes til å feste borekroner alle og extensions å bore. Rotere chuck i retning mot klokken til den er åpen hele veien. Bruk en solid flat-skrutrekker til å lirke chuck fra drillen.

Tips og advarsler

  • Demontering din drill vil annullere produsentens garanti.