Hvordan å demontere en Kohler tappekran med en uttrekkbar sprøyta

December 9

En Kohler kran med en uttrekkbar sprayer har mange deler; men kan du demontere den med grunnleggende verktøy. Sprøyta hodet og tut koble uten mye hassle, så hele prosessen tar mindre enn en halv time. Du trenger tilgang til undersiden av countertop hvis vasken er installert, men dette er den eneste utfordringen du møter. Hvis du har noen altmuligmann ferdigheter, vil dette prosjektet virke veldig overkommelig.

Instruksjoner

•Shut av vannet under vasken lukke ventiler på det varmt og kaldt vannrør. Fjern alle flasker, gryter og panner fra vasken.

•Skru forsyningslinjer fra kranen slanger under vasken med en vanlig skiftenøkkel. Løsne og fjern lås nøtter holde kranen i vasken med en basin skiftenøkkel eller en vanlig, justerbar skiftenøkkel. Vri lås nøtter mot klokken for å fjerne dem. Løft kranen kroppen av vasken.

•Trekk sprøyta ut av tut hodet. Skru konisk mutteren koble sprøyta hodet til sprøyta slange med en skiftenøkkel. Koble sprøyta hodet ved å trekke det fra slangen. Fjern dekselet fra mutteren. Fjern skive og ring fra slutten av sprøyta hodet.

•Trekk tuten fra kranen kroppen av unsnapping tuten og skyve den opp på toppen av kranen kroppen. Fjern lageret fra bunnen av tuten, og ta skaft av bunnen av kranen kroppen.

•La base plate av bunnen av kranen og trekke pakningen ut av bunnen av base plate.