Hvordan å demontere en Grohe kjøkkenvasken tappekran

April 13

Hvis du trenger å demontere en Grohe kjøkkenvasken tappekran, må du følge flere trinn like de pleide å ta fra hverandre andre kraner. Men har Grohe kraner visse deler enn andre kraner, inkludert spaken-formet håndtak ligger på siden av kranen i stedet for en base. Dette betyr at du må justere prosessen litt mens de fortsatt bruker samme grunnleggende begrepene tappekran demontering du allerede vet.

Instruksjoner

•Start vannet av ved å slå rør ventilene under kranen.

•Ta ut gummi plugg håndtak spaken og skru ut skruen inne i håndtaket med en Allen fastnøkkel, et Sekskantet formet nøkkel som passer Allen skruer. Dra håndtaket av kranen, og skru runde dekselet under håndtaket for hånd. Fjern dekselet når den er skrudde.

•Ta håndtak kortet av ved å skru ut kortet skruen med en skrutrekker og trekke delen av. Skru ut skruene kassetten, som ligger på den kassetten, som er den tappekran valve. Denne kassetten er under kortet.

•Ta av runden krage under skruene, og trekk kassetten rett ut av kranen.

•Skru låsen mutter under bunnen av kranen med en skiftenøkkel og ta kranen av vasken. Koble sprøyta hodet fra sprøyta slange ved å dreie kontakten mot klokken. Skyv sprøyta og sprøyta slange av kranen.

Frakobles tuten fra tappekran base ved å snu og unsnapping tuten. Hvis det er en skruen på baksiden av tuten, skru den med Allen fastnøkkel og trekk tuten av tappekran base.