Hvordan å dekorere veggene med tinn

August 23

Tinn er et lett metall brukt i dekorere. På grunn av ulike utførelser som tinn kommer i, er det lett å innlemme i noen tema. Den lave vekten gjør den perfekt for hengende på veggene til pynt.

Instruksjoner

•Bruk figurer. Tinn er tilgjengelig i en rekke figurer. Fra felles figurer som hjerter og stjerner eksentriske figurer som kyllinger er det tinn figurer som passer alle tema. Malte figurene ytterligere samsvarer med rommets innredning. Dette gjør vakre dekorasjoner og ofte er interessant samtale startere for gjester. Siden blande figurer kan bli vanskelig, stokk med en eller to figurer for å unngå overbelastning.

•Gå halvveis. Det er en rekke størrelser av tinn fliser. Mens de produsert for tak, ser også stor på veggene. Brikkene firkantet tinn fungerer bra for å henge på veggene side ved side, å skape en vegg dekker. Dekorere med tinn stykker til en stol jernbane legger interesse til vegger. Hvis det er ingen stol jernbane, måle opp halvveis og merke veggen, sikre at tin bitene linje øverst.

•Prøv tilfeldig. For en mer uformell effekt, tilfeldig sted tinn fliser på veggen. Dette kan være litt vanskelig. Jevn avstand er avgjørende å unngå litt ujevne. Den beste måten å få riktig utseende er å gå tilbake etter hver plassering av fliser. Bestemme hvor neste flis basert på steder som vises mer åpen, og gå tilbake for å re-sjekk.

•Ikke alt. Bruk tinn fliser på hele veggen. Dette er mer komplisert enn halvparten veggen, siden belegg en hel vegg med tinn fliser tar presise målingen oppover. Måle veggen i kvartalene, og kontroller deretter at flisene linje opp på hvert sjekkpunkt.

•Start en kantlinje. En enkeltrad i tinn fliser på toppen av veggen, bunnen av veggen eller rett ned midt tar plassen til grensen bakgrunnsbilder. Avhengig av tinn fliser ser to eller tre rader hengt på veggen sammen bra ut, også. Igjen, mål for å sikre flisene i kø.

Tips og advarsler

  • Bruk merking blyant i en iøynefallende plass før merketråden på midten av veggen slik det er utskiftbare.
  • Siden de fleste tinn stykker krever hengende med spiker, er de ikke det beste valget hvis leie eller leie et hus. Mange eiendomsselskaper vurdere spikeren hull skaden å deres eiendom, så sjekk leiekontrakten å sikre spikre opp innredning er greit. Bøter sjekk for skade er vanlig, så før negler for å unngå bratt bøter.