Hvordan å dekorere veggene med gardiner

October 5

Gardiner er et nyttig dekorere verktøy. Når riktig gardiner kan legge til detaljer, farger og selv bevegelse plass. Når du bruker gardiner på veggen fokus på å sørge for at gardinene er riktig festet til veggen og at du har riktig mengde stoff før du begynner. Spille rundt med figurer å få det nøyaktige utseendet du ønsker.

Instruksjoner

•Dekk en stygg visning. Gardiner kan bidra til å dekke opp en mindre enn attraktive visning. Måle veggen fra topp til bunn. Inkluder alle vinduer og listverk på veggen. Mål ut en lengde av stoff. Tillate en én tomme søm godtgjørelse. Kuttet ut stoff å dekke nesten hele veggen. Fest stoffet til veggen med små tegnestifter regelmessig langs hver av sidene.

•Kontroller en seng baldakin. Slå en vanlig seng i en canopied feminine fantasi med stoff. Opprette din egen romantisk fristed i alle soverom. Måle hele lengden av sengen. Fest tre veggen kleshengere til det svært øverste punktet i veggen rett under taket. Mål ut stoff slik at den når fra toppen av veggen kleshengere, faller over sengen og sprer omtrent en tomme over på siden av sengen. Drapere stoffet over veggen kleshengere. POKE små hull i stoff. Fest stoffet til veggen hengere med sterk tråd trakk gjennom hullene. Legg en dråpe lim i hullene å sikre stoffet tett.

•Frame utsikt. Stoffet kan brukes til å forbedre en vakker utsikt. Mål plass rundt et vindu. Bore hull tomme over vinduet. Plass gardin parentes i hullene. Sikker med små skruer. Skyv gardiner på en gardin stang. Bruke størrelsen på vinduet til å veilede din beslutning om gardiner. Små Vinduer fungerer best med mindre vinduet behandlinger som kafé gardiner. Større windows kan brukes med mer dramatisk gardiner som ballong nyanser.

•Anrop oppmerksomhet til et stykke kunst. Legge interesse til et maleri eller andre veggen henger. Måle stykke kunstverk. Bore hull langs siden av kunst. Skyv små plugger i hullene å holde stoffet på plass. Måle ut stoffet og sy vegger rundt kunsten. Bruk gardin stoff med lignende farger til kunsten. La gardinene faller til gulvet og bidra ramme stykket.