Hvordan å dekorere hagen badekar

November 2

Tror 'luksus' når du er dekorere med hage badekar som fokus på badet. Siden de fineste hoteller og spas har hage kar, tenke som gjest og finne ut hvordan å ha alt for hånden til å gjøre hver bad en beroligende, avslappende opplevelse. Med bare en time eller to arbeid på forhånd, kan du nyte et boblebad nydekorerte hage badekar.

Instruksjoner

•Opprett litt drama. Sette et par kopp kroker i taket over badekaret i to foran hjørner og 2 kopp to mer kroker over hver av badekaret i tilbake hjørner. Samle en ekstra bred ren panelene på en gardin stang, og henge teppet over side av badekaret. Gjenta på den andre siden. Henge det andre paret med ren paneler på forsiden av badekaret. Gjøre en curtained grand entré til badekaret ved å samle hver foran gardin panel med bånd knyttet rundt midten. La bånd stien elegant ned panelene.

•Tie rullet washcloths med matchende eller kontrasterende bånd rundt midten og stå dem på slutten i en grunne skuff for spa utseende. Angi ut alle de små utvalg flasker og spesielt valset såper fra Hoteller som du har samlet gjennom årene på en annen (uknuselige) skuff eller i en liten kurv i nærheten.

•Plant et hageområde utenfor vinduet så mange små busker og vakre blomster som du kan presse inn i rommet. Hvis hagen ikke får nok sollys å vokse virkelige blomster, hold fylt med silke seg. Nå har du den visuelle gleden av soaking i badestamp i en blomsterfylt eng.

•Sett en rekke små lysestaker og votive stearinlys på kanten av badekaret (på siden der du ikke tråkke i) og også en brenner røkelse fylt med aromaterapi dufter.

•Hold fyldige håndklær hendig på en liten benk til en side av badekaret og en tykk terrycloth kappe er også fin. Bruk en gammeldags tre frakken kabinettet til å holde din kappe for en uvanlig touch.

Tips og advarsler

  • Hvis det er et vindu over badekar men ingen utsikt og ingen måte å ha en hage enten, dekke vinduet med falske glassmalerier fra en bakgrunn forsyning butikk eller en kunst og håndverk-butikken.
  • Sette ingen-skid strimler på bunnen av badekaret ditt hage, men se etter de som er blomsten-formet.
  • Ikke plass noe knuselig på badekaret i rim. Knust glass eller keramiske er vanskelig å plukke opp helt hvis det knuser på bunnen av badekaret, og du kan kutte deg selv dårlig.