Hvordan å dekorere et vindu med gardiner og persienner

May 7

Hvordan å dekorere et vindu med gardiner og persienner

Vindu bokser er en dekorativ måte å bringe farge, stil og eleganse til alle vindu design. Utseendet eventyraktige gjør dem et spennende tillegg til en rekke vindusstiler. Gammeldags rustikke hytter, toskanske villaer og franske slott gir attraktive motiver for en vindu design. Innlemmelse av gardiner og persienner til et vindu innredning gjør også en visuelle uttalelse på både interiør og eksteriør i hjemmet.

Instruksjoner

•Velg en vindu. Velg et vindu som harmonerer med tema og innredning av hjemmet. Rustikk smijern vindu bokser kan brukes for boliger som har en gammeldags designelement, for eksempel engelsk Tudor eller en toskansk villa motiv. Vinduet trekasser er en attraktiv design for hytte eller land hjem. Fantasifulle metallisk eller moderne syntetiske vindu bokser kan brukes til å pryde Vinduer med en mer moderne struktur.

•Legg fargerike blomster og jord i vindu-boksen. Det er viktig å velge ettårige som passer best for vindu design. Kontrollere mengden full sol eller skygge blomster ville være underlagt i boksen. Legge til blomster i boksen vinduet som krever en god del vann, men er ikke lett skadet av vind eller regn. Siden installert vindu bokser er en permanent funksjon, kan de ikke fjernes under ugunstige værforhold. Som et resultat, må blomster være tolerante av temperaturer og værforhold i området. Gi tilstrekkelig jord, slik at blomstene vil kunne beholde vann og næring.

•Decorate på utsiden av vinduet. Utfylle utsiden av vinduet med dekorative treskodder eller kunstnerisk vinduet behandlinger. Rulling smijern, kan styret og batten skodder og utsmykkede tre aksenter brukes til å trekke oppmerksomheten til vinduet design. Maling skodder og vinduet trim en levende farger for å fremheve detaljer i vinduet og vindu. Nyanser av blått, grønt og brunt pleier å være de mest attraktive fargealternativene på grunn av deres jordnær og naturlig harmoni med utendørs verden. Muntre rød eller gul maling farger kan også brukes til å foreta en kunstnerisk statement yttervindu utforming.

•Legg gardiner til indre av vinduet. Rene stoffer, myk bomull og Lin materiale gir et luftig element. Du bør kunne knytte tilbake gardiner eller skyv dem ved siden av vinduet slik at vann og pleier å blomster i boksen.

•Velg dekorative tre, vinyl eller stoff blinds som kan justeres til moderat beløpet av sollyset som kommer inn i rommet. Siden lyse og rettferdig teksturerte materialer er brukt i teppet design, vil blindene gi nødvendig personvern og rommet mørkere funksjoner som kan være nødvendig under den smarteste delen av dagen. Velg blinds som kan trekkes helt opp til toppen av vinduet så vindu vanning og vedlikehold ikke vanskelig. Beige, hvitt eller naturlig tre flekken farger er de beste alternativene for blinde, så oppmerksomheten ikke trekkes blindene seg men kunstnerisk og fargerike utendørs appell av vinduet boksen.

Tips og advarsler

  • Før du legger til et vindu, kontroller at vinduet åpnes og lukkes med letthet slik at du kan tendens til vanning og vedlikehold av blomster.
  • Noen blomster tiltrekker bier, som ikke er ønskelig for et vindu og åpen vindu. Gjøre noen undersøkelser før kjøpe blomster som kan oppmuntre uønskede skadedyr.