Hvordan å dekorere et vindu bad

May 24

Fordi vindu bad har ingen naturlige lyskilden, kan de virke liten og mørk. Dekorere et vindu bad innebærer gjør det som lys og luftig som mulig for å bekjempe eventuelle følelser av blir trangt på liten plass. Når du er ferdig med å dekorere, bør du ha et avslappende bad som ikke føler ikke nedtonet eller liten. Prosessen vil innebære en forsiktig fargevalg, samt inventar og annet tilbehør.

Instruksjoner

•Fjern utdatert lysrør og metall lysarmaturer. Erstatte dem med myke hvite lysarmaturer og kompakt lysrør, som har en mykere glød.

•Paint vegger og tak en lyse, nøytrale farger som natur eller lys grå. Du kan også bruke nyanser av lyse pasteller eller bakgrunnsbilde med vertikale tekstur for å gi illusjon av høyden på rommet. Velg gulv flis som er nøytral og lys, eller dekker eksisterende flis med en lys kaste gulvteppe.

•Bytt gamle, rustne eller plast Baderom kamper med reflekterende krom eller børstet nikkel fixtures. De vil reflektere lys i rommet, legger til luftige følelsen.

•Hang et stort maleri eller bilde av en utendørs scene for å gi illusjon av et vindu. Velg en ramme som ligner et vindusrammen. Henge bildet på en motsatt vegg fra dusjen, eller henge den bak glass.

•Installer tilbehør som samsvarer med lys fargevalget. Erstatt dusj gardin med en lys eller som har en lys, liten skrift. Bruk hvite myke håndklær og reflekterende håndkle holdere.

Sette inn en avfukteren på badet for å bekjempe fuktighet. Vindu bad bør også ha en oppdatert ventilasjonssystem.