Hvordan å dekorere et rom med røde vegger

October 7

Hvordan å dekorere et rom med røde vegger

Røde vegger kan gjøre et rom ser eksotiske og rike. Male veggene i en dyp rød eller burgunder farge for en glamorøs look. Selv om male et rom med rød maling er et dristig flytte, det kan øke den generelle stilen til hjemmet ditt, ved å legge et oppdatert utseende. Ikke bekymre deg om å velge innredning og møbler å matche de røde veggene, som mange ting vil kompliment krydret skyggen.

Instruksjoner

•Velg lys blå møbler for en sofistikert, retro utseende. Bleke skyggen spilles av dristig rød nyanse godt, å skape en dynamisk, friskt utseende. Legge til en rød kaste teppe og røde puter å fullføre utseendet.

•Gå for en fancy stil av dekorere rommet med håndlaget elementer som perle arbeid, needlepoint og hekle tepper. Røde vegger kan opprette en varm bakgrunn som er ideell for å vise frem din kreativitet og crafty talenter.

•Decorate med lyse eller mørke tremøbler. Tre elementer ser fabelaktig på bakgrunn av røde vegger, og en naturlig brun tone eller dyp, mørk skygge fungerer godt. Opprette en land-inspirerte utseende med lyse tremøbler og en rik, overdådige føler med mørkt tre elementer.

•Velg svart møbler og innredning til en moderne asiatisk stil til rommet. Maling møbler svart, eller gå for en ren, polert utseende med svarte Lucite elementer. Aksent i rommet med hvite blomster eller fjær for eksotisk utseende. Velg asiatisk-inspirerte stoffer for stoler og sofaer.

•Lag en varm, trykkende oase av dekorere med andre krydret nyanser, som rust og gull. Velge møbler i komplementærfarger av dyp oransje og Dekorer med gull innslag. Henge gull bilderammer og bla antikvitetsbutikker for luksuriøse beaded lampeskjermer. Dekorative lys vil forbedre atmosfæren i rommet ved gir myk belysning.