Hvordan å dekorere et kjøkken med hvit apparater & eik skap

June 15

Kjøkkenet er utstyrt med hvit apparater og eik cabinetry kan se litt vasket ut med mindre de er nøye aksent med kontrasterende farger. Når dekorere et kjøkken med slik en lys farge som base, kan du være mer dristig med farger og mønstre enn normalt. Det er svært få farger som ikke koordinere med hvite og beige, så velg et livlig fargevalg som setter av blek treet og skaper et innbydende område for hele familien å nyte.

Instruksjoner

•Dekk veggene med en dyp, mettet maling farge eller en interessant mønstret bakgrunn. Fet vegger kontrast pent med blek tre og apparater.

•Hang gardiner laget av en luksuriøs fet stoff på alle vinduer i rommet. Det er få muligheter til å innlemme stoff i et kjøkken, så dra nytte av vindusområdet.

•Coordinate kjøkken tilbehør med fargen på veggene. Innlemme håndklær, glass og annet tilbehør i farger og mønstre som vil kontrast med blek tone apparater og skap i kjøkkenet ditt innredning.

•Bytt standard CAB inventar, som håndtak og hengsler, med mørkere, mer særpreget stykker som passer bedre til din Sticks.

•Swap ut blek gulv marmor fliser eller mørkere vinyl materialer.

•Lay fargerike løper foran vasken området å legge litt farge til gulvet. En interessant kjøkken-pledd er en uventet aksent, og kan krydre opp et tørt kjøkken samtidig som det gir litt pute under føttene.

Sette inn en flis sprut vakt bak komfyren og over benkeplater i en farge som kontraster med hvit apparater og utfyller fargen på veggen.