Hvordan å dekorere et hjørne vindu Over kjøkkenet synke

May 3

Vinduer med en hylle er noen ganger oversett som en måte å bringe karakter til et rom. Et hjørne vindu i et kjøkken kan være dekorert i en rekke måter uten å bruke mye penger. Enten du bruker temaer, eller velg tilfeldig kjøkken-relaterte dekorativ designelementer, kan du gjøre en kjedelig hjørne kjøkkenvinduet til en skjerm som gir sjarm og karakter til kjøkkenet.

Instruksjoner

•Plasser et doily på kanten av vinduet eller klippe stoffet å passe. Velg et mønster å utfylle fargevalget på kjøkkenet. Blonder kanter, en rutete mønster eller et land tema er eksempler på mønstre som kan se attraktive på kjøkkenet. Fargevalg vil variere avhengig av objekter som du plasserer i vinduet.

•Decorate vinduet hjørne over vasken med form og funksjonalitet i tankene. Én måte å gjøre dette er å bruke parabolen såpedispensere i dekorative beholdere enn beholderen såpe kommer i. Dette gir deg enkel tilgang til noe du vil bruke ofte mens det fungerer som en del av innredningen. Legge til en samsvarende skuff for parabolen svamp. Matche dispensere til tema. For eksempel, hvis du har et land tema, kan hane såpedispenser fungere.

•Hang en liten plante. Siden du er dekorere et hjørne vindu over vasken, utnytte lyset som kommer gjennom vinduet med en liten plante i en dekorative potten. Hånd maling potten til temaet du har valgt for vinduet eller det generelle temaet for kjøkkenet. En fargerik plante vil gi deg noe å se på mens du er i vasken.

•Hang vakre gardiner. Lette gardiner i lyse farger som kan være lett knyttet åpne vil tillate deg å se ut av vinduet mens du er i vasken. Gardiner som samsvarer med din doily eller utfylle fargene i kjøkkenet ditt kan forbedre det generelle fargevalget.