Hvordan å dekorere et hjem kjøkken med Solsikker

August 14

Det er noe med Solsikker som kan bringe et smil til noen i ansiktet. Kanskje det er måten den store, muntre blomster trylle frem minner av dager eller hvor de lyse gule kronbladene injisere litt sol i alle rom. De har blitt et populært tema for dekorere kjøkken. Solsikker kan koordinere med mange eksisterende fargevalg og overflod av solsikke-tema tilbehør tilgjengelig på markedet gjør det enkelt å skape utseendet du ønsker for kjøkkenet.

Instruksjoner

•Velg til solsikke stiltypen du foretrekker. Noen solsikkefrø varer opprettes i en lunefull, mer tegneserie-aktig stil, mens andre er gjengitt i en mer botanisk nøyaktig måte. Uansett hvilken stil du velger, må du utføre denne stilen gjennom valgene innredning å holde utseendet sammenhengende.

•Velg komplementærfarger for innredningen. Solsikker koordinere godt med de fleste farge men fungerer spesielt godt med nyanser av blått, rødt og grønt. Vurdere maleri kjøkkenet veggene i koordinerende farge å lage en bakgrunn for å markere solsikke elementene. Velge en farge for å koordinere med din solsikker kan også hjelpe deg å velge riktig tilbehør.

•Bruk solsikker på veggene. Dekk en vegg med solsikke ut bakgrunn til å opprette et samlingspunkt eller bruke en solsikke-trykt kantlinje for en mer subtil utseende. Mange hjem forbedring og håndverket butikker bære stick-on utsparinger i en solsikke tema som du kan bruke til å opprette en kantlinje eller å skapdører. Eller du sjablong en solsikke motiv på veggene.

•Dress kjøkken windows med solsikker. Velg gardiner med en solsikke tema eller kjøpe heldekkende farge gardinene og legge til en stripe av solsikke stoff bunnen hem. Du kan også opprette egendefinerte gardin tilknytninger med koordinerende stoff eller bånd; vurdere hot-lime en silke solsikke til tilknytninger til tekstur og interesse.

•Purchase solsikke-tema tilbehør. Kjøkkenhåndklær, tepper, papirhåndkle og serviett holdere og beholdere er bare noen av produktene som har en solsikke tema. Bære temaet videre med kjøleskap magneter, skuff trekker, kjøkken notatblokker eller kalendere som har solsikker.

•Plasser beholdere av fersk solsikker på kjøkkenbordet eller tellere. Det er ingen bedre måte å dekorere med Solsikker enn å ha the real thing lyste opp rommet.

Tips og advarsler

  • For å hindre innredningen ser for opptatt, se etter varer som uttrykker solsikke temaet gjennom form eller farge og ikke bare et bilde av en solsikke. For eksempel vurdere en smijern vegg hengende i form av en solsikke eller tilbehør med en relieff solsikke motiv.
  • Som med alle tema, kan det være fristende å gå over med Solsikker i ditt kjøkken innredning. Husk at moderering er nøkkelen, og du kan uttrykke temaet uten hvert element med en solsikke. Sørg for å ha noen vanlig men fargen-arbeide varer på kjøkkenet for å opprettholde en balansert utseende.