Hvordan å dekorere et Buffet bord for Super Bowl

April 15

Planlegging av Super Bowl fest med et buffet bord kan du være kreativ som du vise din kjærlighet for fotball. Hovedmålet med tabellen innredningen er å representere spillet. Overrask gjestene med en tabell som ser ut som det er klar for spilletid. Innlemme spillet og lag i buffet tabellen for noen interessante samtaler uten å bruke en formue på dekorasjoner.

Instruksjoner

•Plasser fotball spillefeltet plast bord kluten på et langbord minst 50 tommer bred x 100 inches lang.

•Plasser NFL team tallerkener og servietter på slutten av tabellene til å representere lag hvert spiller. For eksempel plassere hvis Green Bay Packers spiller Chicago Bears, servietter og plater for Packers på den ene enden og tallerkener og servietter for Bears på den andre enden. Bruk samsvarende sølvtøy for hver team farge, eller du kan bruke hvit plast sølvtøy. Plass sølvtøy tallerkener og servietter.

•Fyll to dommeren skjorte skuffer med fingermat. Plass én brett på hver ende av spillefeltet av siden, rett foran tallerkener og servietter.

•Fyll fotball bollen med sjetonger av noe slag. Fyll fotball dukkert parabolen med dips for chips og alle andre fingermat trenger en dukkert. Plass dukkert og sjetonger midt på buffet tabellen.

•Plasser varm mat i temperatur trygt retter på hver side av fotball bolle og dip retter. Bruk boller som farge koordinert team. For eksempel hvis du har en hot dish som trakk svinekjøtt eller buffalo wings, bruk en grønn eller gull rett og plasser den på siden Packers eller bruke en brun eller oransje bolle og sted på siden bjørner i tabellen.