Hvordan å dekorere et Atrium

January 14

Hvordan å dekorere et Atrium

Enten det er en glasskabin plass i hjemmet ditt eller en omsluttede utendørs plass utenfor vinduet, skal et atrium din oase. Når du forbedre naturlig belysning og friluft følelsen av rommet med bo planter, dyr og en vann-element, kan du forvandle et blankt lerret til verdifull eiendom i ditt hjem. Egnet til stille meditasjon samt hyggelige sammenkomster, bør et atrium gjenspeile din personlige stil og lidenskaper med organisk grunnleggende.

Instruksjoner

•Grønn opp plass ved å plassere potted eller plantet vegetasjon rundt margene i feltet. Dra kantene av rommet ved gruppering planter i hjørner og blanding tall og korte planter.

•Opprett avslapning plass midt i rommet. Sett et lite bord og stoler eller stoler i atriet å gjøre det mer komfortabelt for gjester.

•Legg et vann element å gjøre rommet føles forfriskende og levende. Atrium mellomrom kan tendens til å føle tørt og varmt hvis de får direkte sollys, slik en boblende fontene eller liten koi pond vil øke komforten av rommet.

•Opprett drama i et utendørs atrium ved å investere i høy kvalitet vindklokker. Lenge sylindriske messing rør lage dyp, vakre lyder og ser flott når stilt opp langs kanten av atrium.

•Gi utendørs i et lukket atrium når du plasserer live finches i rommet. Enten plassere en ekstra stor vintage fuglebur i rommet eller tillate fuglene å fly gratis for mer naturlige miljø.

•Accessorize plass ved å plassere noen skulpturelle illustrasjoner blant plantene eller på et bord. Legge til vintage arkitektoniske elementer som gamle smijern gjerde stykker eller en antikk birdbath for mer interesse.

Tips og advarsler

  • Velg planter med klimaet i atriet i tankene. Vurdere mengden lys og varme oppbevaring på rommet før du kjøper planter.
  • Ikke risiker kjæledyr. Snakke med proffene ved live finches i din atrium. De kan foreslå en langsomme innledningen til plass ved å starte fugler i bur i rommet slik at de er klar over næringen og vann kilder før slippe dem i det vedlagte atriet.