Hvordan å dekorere en snømann

December 14

Hvordan å dekorere en snømann

Opprette en snømann vinteren er like enkelt som å rulle opp tre baller av snø. Dilemmaet kommer når det er på tide å dekorere snømann. Dekorere snømann bør være de mest morsomme del av å bygge en snømann. Du vil være kreativ og vise dine naboer litt om deg selv. Når du har noen ideer kan du dekorere din snømann inne en jiffy.

Instruksjoner

•Decide vil dekorere en snømann i din lignelse, etter en berømt kjendis, eller bare øve motedesign på snømann. Når du bestemmer hvilken retning du vil ta, kan du begynne å komme opp med en plan for å dekorere snømann.

•Velg kjønn snømann før du fortsetter. Dette kan ha vært gjort i trinn 1 Hvis du bestemte å lage en snømann i din likhet eller hvis du bestemte å imitere din snømann etter en kjendis. Hvis du vil øve mote Designer, må du avgjøre om din snømann er en mannlig eller kvinnelig modell.

•Arbeid på funksjoner første. Hvis du oppretter en likhet med deg må du et par briller for snømannen eller en mohawk. Alt dette avhenger av dine egne funksjoner. Hvis du oppretter en kjendis som Marilyn Monroe, må en blonde parykk og en muldvarp. Hvis du oppretter en modell vil snømann å se ut som de har på seg sminke. Du kan oppnå dette ser med litt snø maling. Det er nå solgt i butikker og på Internett.

•Legg resten av ansiktet. Det er alltid rosiner for øyne og munn. Du kan bruke gulrøtter for nesen. Alle typer vegetabilske fungerer hvis du klippe det for å gjøre din ønskede innvirkning. For eksempel, hvis du ønsker en blå øyne snømann fordi du har blå øyne, bruk en skiver oliven og plassere blåbær i den. Deretter plassere den på snømanns ansikt. Bare grave et lite hull i snøen hvor du vil øynene gå og presse oliven i stedet. Hvis du vil din snømann å se ut som de har leppestift, kan du bruke rød lakris gjøre munnen. Bare Bruk fantasien og tilgjengelig mat.

•Bevegelsessensoren ut klær. Hvis du modellerer selv, skal dette trinnet være enkelt. Bare plukke ut en av dine antrekk og satte den på snømann. Bruk pinner for armer, men du kan ikke sette pinner i snømann før du setter skjorte, tilpasset eller kle på snømann. Skyv stokken gjennom armen hullet og i snowman's side. Hvis du oppretter en Elvis snømann må du legge til noen klær med paljetter. En Michael Jackson snømann bør ha en hanske på enden av stokken og en Thriller type jakke. Hvis du er mote Designer. vil du arbeide med tekstiler og opprette et utseende som overholder din snowman's figur.

•Legg endelige berører. Hvis du modellert din snømann etter deg, kan du legge til noe som du er kjent for. Hvis du er en bookworm, tape en bok til snowman's "armen." Hvis du spiller gitar, deretter stroppen en kid's gitar til snømann. Hvis du modellert snømann etter en kjendis som Britney Spears, gi snømann en mikrofon. Være kreativ og ha det gøy.

Tips og advarsler

  • Ta bilder av din snømann for noen flotte minner.
  • Kontroller at du prøver dette på en kald dag eller snømannen vil smelte før du er ferdig utformer den.