Hvordan å dekorere en Sago Palm med lys

December 1

Hvordan å dekorere en Sago Palm med lys

Ifølge University of Illinois, har sago palm vært på jorden siden før dinosaurene eksisterte. Til tross for navnet, er dette gamle anlegget ikke en Palme, men en cycad. Disse sakte voksende planter kan nå opp til 10 fot med blad spredning av så mye som seks fot. Enten du har en sago palm voksende innendørs i en pott eller bor i et varmt klima hvor de trives utendørs, legger dekorere treet med lys en festlig appell.

Instruksjoner

•Velg lys farge for håndflaten sago. Klart lys kan brukes til både hverdags og ferie. Farger som rødt og grønt egner seg til jul innredning. Grønt lys på den øverste delen og gul rundt stammen etterligner de naturlige fargene av treet.

•Plan belysning typene du vil bruke. Den beste typer lys for å dekorere alle typer treet er tradisjonelle lys eller tau belysning. Bruk tråder av lys for tømmerstokken. Netto belysning, som er enklere å installere på store flater, gir et ekstra alternativ for palmeblader. Tau lys ikke så fleksibel som ferien lysene, men er mer holdbare som pærene er dekket med en plast belegg som beskytter brekkasje.

Riktig mengde lys for treet basert på størrelsen til •Purchase. Planlegg å kjøpe lys for din sago Palme i vintermånedene når lysene tendens til å være lett tilgjengelig i butikker. Ellers vil kjøpe lysene fra en forhandler.

•Wrap stammen av sago palm i lys. Start fra bunnen, nærmest til bakken, og jobb deg vei til et punkt der palmeblader begynner. Plugg den netto belysning eller flere tråder av lys i slutten av bagasjerommet belysning. Drapere nettet belysning på fronds, spre seg jevnt. Hvis du velger tråder, veve dem inn og ut av fronds.

Tips og advarsler

  • Hvis håndflaten sago utendørs, bruk bare lys og skjøteledninger godkjent for utendørs bruk.
  • Installere lysene i mørket med lysene seg slått på for den beste perspektivet.