Hvordan å dekorere en planteskole med prikker

May 3

Hvordan å dekorere en planteskole med prikker

Når venter en ny baby, tar foreldre ofte stor glede i forberedelsene barnehagen mens de venter for barnet å bli født. Du vil finne ut kjønnet på babyen eller ikke, er prikker en lunefull og kjønnsnøytralt mønsteret du kan bruke til å dekorere barnehagen. Maling prikker på veggene i barnehager i hvilken som helst farge du vil. For å gjøre din prikker perfekt symmetrisk, opprette en sjablong slik at du få perfekt formet prikker hver gang.

Instruksjoner

•Lay ut din plast ark på en flat arbeid overflaten og bruk en kompass kutter for å kutte helt rund sirkler ut av plast. Hvis du vil ha ulike størrelser prikker på veggen, opprette en ulike størrelser sirkel på hvert ark som passer dine behov.

•Rengjør vegger og sørg for at de er primet og malt fargen du vil de skal være. Prikkene skal en finishen på allerede-malt veggene.

•Lay sjablongen mot veggen der du vil male en polka dot. Sikre sjablongen på plass med maler tape.

•DIP en liten, skummet roller i maling du bruker for din prikker og bruke valsen for å fylle sirkulær hullet i sjablongen. Bruke flere strøk til polka dot er fullstendig utfylt.

•Gjenta denne prosessen for å opprette prikker over veggene. Bruk samme farge eller forskjellige farger for å matche temaet i rommet. Bruke en kombinasjon av store og små prikker, avhengig av hvor mange sjablonger du gjorde.

•Accessorize barnehagen med polka-dot ut elementer som tepper, gardiner og polka-prikket leker.