Hvordan å dekorere en personlige tregjerde plukket

March 31

Stakittgjerder fremkalle den amerikanske drømmen om å eie en tradisjonell stil hjem. Disse gjerde er vanligvis malt hvit og huseiere dekorere ofte dem ved å plante frodige hager nær gjerdet slik at blomster dans blant pickets. Men det er også en ære tradisjon dekorere pickets. En tur i en historisk bydel der boliger har omfattende stakittgjerder vil vanligvis avsløre mye originalitet i transformere den enkle plukket til noe spesielt.

Instruksjoner

•Velg en enkel dekorativ design som en fleur de lis, diamond, hjertet, sirkel, månen, stjerne, krølle eller lignende. Figuren skal umiddelbart gjenkjennelig.

•Kontroller flere størrelser av valgte designen. Bruke en kopimaskin eller endre størrelsen på et bilde med datamaskinen. Test ut disse størrelsene på plukket. Mange pickets har urn-formede hoder; ett sted er sentrert design på dekorative hodet av plukket. Velg størrelsen som passer best.

•Plasser designet på en egnet skjæring overflate. Plasser en selvklebende støttet plast ark over utformingen og bruke en sjablong cutter (ligner på en tre brennende penn) å kutte design i plast.

•Mark og kuttet plast (med saks) til formen på plukket hodet å gjøre det enkelt å plassere malen på en picket uten å måle hver gang. Som et alternativ, bruke tape for å lage vektorer ned lengden på plukket. En tynn kontur kan utheve formen på plukket.

•Trykk plast utformingen til plukket. Selvklebende baksiden vil fungere som et bånd. Spor design med en blyant eller maling akrylmaling direkte på plukket med en nesten tørr pensel. Ulike teknikker vil produsere alternativ effekter.

Tips og advarsler

  • Bruk eksempel plukket for å prøve forskjellige design og et utvalg av maling farger for å finne designen som ser best for prosjektet.