Hvordan å dekorere en gjest tabell med en gnagende panne som en midtpunktet

October 9

Hvordan å dekorere en gjest tabell med en gnagende panne som en midtpunktet

Gnaging panner består av en ramme, lokket og vann pan, og de er utformet for å sikre mat holdes varm mens ut på en buffeten linjen eller tabell. Bruke en gnagende panne på gjest tabellen holder maten varm og tillater andre helpings uten bekymre av kald mat. Når du bruker gnaging kjelen som en midtpunktet på gjestene tabellen, kan du bruke dekorative elementer rundt det for å distrahere fra industrielle utseende.

Instruksjoner

•Bruk en tabell løper som går langs fra den ene enden av tabellen til den andre. Dette gir et sted der gnaging pan kan sitte, sammen med en kantlinje for andre dekorasjoner.

•Dekk området på tabellen løperen der de gnaging panorere vil gå med dekorative steiner eller steiner til en brannsikker sprut av farge og tekstur. I pannen over steinene og ordne dem slik de glir ut fra under stativet.

•Fyll i området på hver side av gnaging kjelen med lavtliggende dekorasjoner. Gnaging pan er høy, kan det påvirke folks evne til å se over tabellen. Stikker til dekorasjoner med lav høyde eliminerer problemet på andre deler av tabellen. Ideer inkluderer stearinlys kabelrenner votive eller andre kort stearinlys, sprinklings av blomsterblad, eller kurver med frukt, brød og andre spiselige ting. Gjør hver side det samme for en symmetrisk utseende eller bruke forskjellige dekorasjoner på hver side for utvalg.

•Stick til et lignende fargeskjema med dekorasjoner rundt gnaging kokekaret. Som mest gnaging panner er sølv, unngå kranglet farger som gull eller andre metallfinish.

Tips og advarsler

  • Du kan skreddersy dekorasjoner rundt gnaging pannen å matche noen stil, fra moderne til lunefull.
  • Unngå å plassere brennbare gjenstander i nærheten foran eller bak gnaging kjelen som det inkluderer noen type varmeelement.