Hvordan å dekorere en felles personvern sement blokk vegg

February 22

Hvordan å dekorere en felles personvern sement blokk vegg

Dekorere en felles personvern sement blokk vegg som passer til resten av landskapsarbeid design. Med en stor utendørs remodeling prosjekt med betong, det kan være en vanskelig materiale å jobbe med, og noen elementer av design må gjøres av profesjonelle å sikre attraktive resultat. Ivrige og dyktige gjør det selv vaktmestere, kan imidlertid utføre en fullstendig kosmetisk overhaling med mye omsorg og litt ekstra tid.

Instruksjoner

•Rengjør sement grundig med en renere ment for materialet, finnes på din lokale oppussing butikken. Følg produsentens instruksjoner for sikkerhetsinstruksjoner og tørking ganger, som de varierer fra produkt til produkt.

•Paint eller beis veggen for å koordinere med resten av utendørs dekor. Se etter en flekk som faktisk soaks i porene i sement, ikke bare lage en film over toppen eller en maling som "puster" slik maling ikke blemme på grunn av fukten.

•Installer dekorative kroker, bruke konkrete drill og bit, langs toppen av veggen. Henge Potter og andre hengende plenen pyntegjenstander, som ringetoner eller hage flagg, av kroker.

•Plant blomster, busker og trær foran veggen. Bruk andre plenen pyntegjenstander, som et espalier for klatring planter som eføy, morgen herligheter eller moonflowers å legge mer visuell interesse til plassen.

•Plasser potted planter, blomster og statuer på sement blokk veggen. Legge dem trygt med betong skruer hvis det er fare for dem falle av til den andre siden av en felles personvern.