Hvordan å dekorere en bakgård med basseng

August 23

Hvordan å dekorere en bakgård med basseng

Et basseng i bakgården kan synes å være en dekorere utfordring. Når du har et svømmebasseng, må praktiske funksjoner som adgang til bassenget og sikkerhet komme til hvert element i utformingen av hagen din. Men gir et basseng også deg en veldig klart og tydelig fokuspunkt for tunet design. Dette gir deg en sterk utgangspunkt å arbeide når du dekorere og kan faktisk gjøre ting enklere så lenge du huske de praktiske hensyn fast på.

Instruksjoner

•Opprett et solid fundament av grønne rundt bassenget. Anlegg og opprettholde en sunn plenen i en annen del av gården hvis det rommet, eller bregner plante trær og busker. Grønne planter gir bakgrunnen og kontrast for andre dekorere elementer.

•Plant rad av høye trær, eller bygge en høy gjerde rundt utsiden av gården å gi deg og din familie med personvern ved bruk av bassenget.

•Plant noen blomster eller planter som gir noen farger som passer din personlige smak rundt bassengområdet. Du kan plante blomster i blomsterbed eller i potter, avhengig av hvordan din gårdsplass er konfigurert. Velg alle farger du liker, men Velg planter som ikke mister bladene så du ikke ender opp med plantemateriale blåser i bassenget. Zinnias er et godt eksempel på denne typen anlegg.

•Substitute grus for mulch når som helst at du kan når dekorere rundt din bassengområdet. Løs mulch har en tendens til å blåse i bassenget og skape mer rengjøring problemer.

•Legg elektrisk eller solar-drevet belysning rundt bassenget og hagen. Enkel solar-drevet lampe lyser serverer formålet å gi nok lys for sikkerhet. Hvis et budsjett er ikke et problem, kan du velge kompleks og stilig belysning, som lys innfelt i overflaten av bassenget dekk.

•Legg noen sitteplasser rundt bassenget enten ved bassengkanten eller på en egen terrasse eller dekk hvis du har en. Hold seter langt tilbake fra bassenget slik at folk sittende er ikke i fare for å få sprutet. Et par sjeselonger og noen stoler er gode alternativer for bassenget sitteplasser. Velg fargerike møbler å holde området ser lys og lyse.

Tips og advarsler

  • Alltid gjøre sikkerhet i høysetet når dekorere et basseng. Tilstrekkelig belysning, sklisikre overflater og gjerder å holde ut små barn er alle svært viktige hvis du har et basseng i bakgården.