Hvordan å dekke veranda skjermer med plast

March 23

Hvordan å dekke veranda skjermer med plast

Skjermede verandaer gi huseiere med et breezy, beskyttet uteområde å slappe av i om sommeren, men de samme egenskapene som gjør skjermede verandaer så ønskelig i varmt vær føre dem lide om vinteren. Det åpne rom i mesh-skjermer kan kald vind, snø, sludd og underkjølt regn på verandaen. Folk som ønsker å bruke sine veranda vinteren eller som bare ikke vil ha å måke deres utendørs fristed kan dekke skjermene med tykt ark av plast å nekte tilgang til dårlig vær.

Instruksjoner

•Measure høyden av din skjermen veranda åpninger. Cut plast ark 2 inches lenger enn høyden av vinduet. Hvis du bruker ett ark til å dekke hele åpning, sikre arket er 2 inches større enn vinduet.

•Hold cut plast ark mot skjermen utenfor verandaen. Plasser arket i hjørnet av en innrammet åpning, forlater ca 1 tomme plast over rammen på toppen og siden av vinduet.

•Staple hjørnet av plast ark til rammen i hjørnet av åpningen. Etter første stiften er på plass, strekke lengden på plast langs rammen øverst i åpningen så tett som mulig. Stift øverst i plast for å ramme hver 2 til 3 inches, holde segl så tett som mulig.

•Trekk gratis hengende plast ned til bunnen av åpning etter toppen er sikret. Tomme plast skal overlappe rammen nederst på åpningen. Hold plast tett mot rammen og stifter å bunnen av åpningen hver 2 til 3 inches.

•Staple siden eller sidene av plast i rammen etter toppen og bunnen er sikker.

•Gjenta prosessen til alle skjermene på verandaen er dekket. Avhengig av oppsettet av veranda må noen ark overlapper hverandre heller enn stiftes pynteborder side. Overlappe plast ark med 3 inches hvor de møter.