Hvordan å dekke sement statuer for vinteren

January 14

Hvordan å dekke sement statuer for vinteren

Utbygget avsøring å vinter elementer, inkludert kaldt vær, harde vinden, is og snø, kan samt deicing salter, forårsake din sement eller betong statuer begynne svekke, som resulterer i tap av fine detaljer. I ekstreme tilfeller oppstå cracking eller bryte. Dekker dine sement statuer for vinteren kan beskytte dem mot elementene.

Instruksjoner

•Løft statuer av bakken Hvis mulig, å plassere den på to press-behandlet boards eller tre strimler. Jo mindre kontakt statuen har med bakken om vinteren, jo bedre. Pakk sement statuer i burlap eller gamle håndklær og deretter dekke hele greia med svart plast. Sel alle hullene og sømmer av plast med vanntett tape.

•Build en tre ramme for sement statuer. Dette rammeverket må bare være like høye som statuen og en stor nok kvadrat for å passe over mesteparten av statuen, og ligner på en pappeske. Halvert to 1-tommers 4-by-8-fots kryssfiner ark og spiker dem sammen i form av en firkant. Knytte en ytterligere 1-tommers 4-by-8-fots kryssfiner ark til hvert hjørne av torget, så strukturen vil stå opp. Pakk sidene av tre rammen med svart plast sheeting, tetting ledd og sprekker med værbestandig tape. Ting innsiden av rammen med strå, gamle klær eller burlap å gi ytterligere beskyttelse. Dekk toppen av rammen med mer svart plast, tetting leddene med værbestandig tape.

•Lagre sement statuer i en innendørs plass, hvis mulig, der vinterværet ikke vil være en trussel. Dette er alltid det beste alternativet.

Tips og advarsler

  • Kontroller at det ikke er ikke stående vann på eller i kontakt med sement statuer. Nyt overflødig vann fra sprekker og kroker av statuen med gamle duker før kulde kommer.
  • Oppnå skikkelig drenering av skrå bakken rundt sement statuer fra den. Når du helle vann i bunnen av statuen, skal det flyte bort fra når det skal dreneres.