Hvordan å dekke riper i møbler

March 7

Du kan lett tilbringe flere dollar på en liten tube med møbler reparasjon polsk, men det er fortsatt vanskelig å matche fargene perfekt. Du kunne også helt nytt flekken et riper stykke møbler å dekke opp skaden, men det er et stort prosjekt som kommer til en stor kostnad. Hvis du leter etter en enkel og effektiv måte å jevne ut stygge overflate riper, kan løsningen være venter midt i pantry din.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren ut et fragment av en pecan eller pause en hele pecan i halv.

•Holding det fast, gni kuttet siden av pecan kraftig over riper området. Som du gni, vil oljer fra innsiden pecan mørkere lysere flekker og faktisk begynner å fylle i rillene av scratch.

•Ta tid og gni med mindre intensitet fortsetter. Når du har bygget opp et fundament av pecan olje, kan gni for kraftig føre til skraping olje av sporene. Arbeidet tregere som scratch begynner å se bedre. Du finner det nyttig å gni med slag som begynner i midten av scratch og flytte utover mot kantene.

Når du er fornøyd med utseendet på scratch, bare stoppe rubbing og kast brukte pecans. Tillate reparerte området angi uforstyrret for en time eller så før du berører den.

Tips og advarsler

  • Tillat ikke reparert området å børste opp mot tapet, gardiner eller andre ømtålige overflater etter rubbing den med pekannøtter. Oljen kan smitte over og opprette flekker mens det fortsatt er friske.