Hvordan å dekke Peeling tapetserte vegger med panel

October 7

Tapet er en fantastisk vegg dekker når den er ny, lyse og feilfri. Gjennom årene bakgrunn toner, blir revet, og selv skreller. Peeling tapet er stygge. Du kan dekke peeling bakgrunnsbilde med panel å skjule det, og å gi veggene et friskt nytt utseende. Når du dekke det gamle tapetet er det ikke nødvendig å fjerne den. Faktisk kan fjerner bakg.bilde gjøre mer skade enn godt i svært gamle hus.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på hver vegg du dekke med panel. Dele bredden eller vannrett mål, 4. Dette nummeret er hvor mange ark panel bredt veggen er. Dele høyden på rommet med 8 å finne ut hvor mange ark høy veggen.

•Bruk et målebånd, rettlinjet og merking blyant å måle og markere baksiden av panel hvis det må kuttes for å møte bredde eller høyde forskjeller og kanter. Kjøre merking blyanten langs rette kant flere ganger kuttet å oppnå klare mørk linje.

•Bruk en sirkulær så kutte panel størrelse. Ta panel til butikken din arbeid eller utenfor for å sikre at støvet opprettet når slippes ikke ut i ditt hjem. Skjær sakte, langs linjene du laget med vinkelhake og merking blyant.

•Gi panel i rommet vil det være hang i. Hold den første brikken henges opp på veggen. Begynne i en ende av en vegg i et hjørne. Kontroller at kanten av panel er rett langs veggen. Har en venn hjelpe deg å holde den, eller å sikre det, som du ikke kanskje kunne holde det opp og fest den på veggen på samme tid.

•Sikker panel på veggen ved å trykke etterbehandling negler gjennom panel og inn stenderne i veggen. Sett inn en spiker hver 3 inches loddrett langs hver stud. Bruke en stud finder til å finne stenderne i veggen hvis du er usikker på deres plassering fordi det er svært viktig at panel er sikret å stenderne.

Tips og advarsler

  • Spør en venn eller din ektefelle å hjelpe.
  • Forsiktighet og forsiktig når du bruker en sirkelsag.