Hvordan å dekke opp sprekker i betong

August 10

Hvordan å dekke opp sprekker i betong

Resurfacing betong å dekke opp sprekker koster mindre enn bryte opp hele skive og starte fra scratch. Når sprekker i betong, ser det skjemmende og slitt. Resurfacing betongen dekker sprekker i plate, eller noen andre betongen, og gjør det ser nye igjen. Betong prosjektet er enkel for huseiere og bruker bare grunnleggende materialer for å få jobben gjort riktig.

Instruksjoner

•Apply en konkret avfettingsmiddel på Betongoverflate. Tillate avfettingsmiddel å suge inn overflaten før alle flekker og/eller søl er myknet. Følg instruksjonene på produktet, som beløp og soaking ganger varierer avhengig av alvorlighetsgraden av flekker.

•Scrub avfettingsmiddel inn i betongen videre med en stiv-bristled pensel. Bruk en høytrykksvasker fylt med rent vann for å fjerne noen konkrete avfettingsmiddel rester.

•Mix 7 deler konkrete resurfacer mix fra en av 40-lb. poser med 1 del vann i en 5-gallon bøtte; Totalbeløp varierer avhengig av alvorlighetsgraden av sprekker. Bruk en spiss murskje for å øse en liten mengde av betong resurfacer inn i sprekker. Kraft i resurfacer i sprekker som mulig med spisse murskje.

•Glatt overflaten av sprekken selv med omkringliggende betong med den flate siden av spisse murskje. Tillate det reparerte områdene tørke helt over natten.

•Våt betongen med vann ved hjelp av høytrykksvaskeren. Fjern alle stående vann med lange håndtak nal.

•Plasser 2.9 quarts vann i en 5-gallon bøtte. Hell 20 lbs. konkrete resurfacer i bøtte, og rør blandingen med blande padle knyttet til power bore. Bland bøtte innholdet til blandingen er klumper og har en pourable konsistens, legger til mer vann om nødvendig.

•Fyll den konkrete resurfacer på betongen. Spre den med lange håndtak nal. Betong resurfacer har et 20-minutters arbeidstid, så gjøre noen små deler om gangen til hele overflaten er dekket. La blandingen sette i fem minutter.

•Sweep en stiv-bristled kost over betongen å skape en ikke-slip overflate. La overflaten tørke for 24 timer.