Hvordan å dekke nikotin flekker på et tak

July 6

Hvordan å dekke nikotin flekker på et tak

Du kan finne nikotin flekker på takene etter røyke innendørs for lengre perioder. De er spesielt tydelig når du flytter et objekt plantet eller naglet til taket eller veggen, som en lampe eller et maleri. Nikotin flekker fremstå som en yellowy, skitten ramme rundt omkretsen av hvor objektet pleide å være. Noen ganger er det umulig å rense dem. Hvis flekker har stått på i år og vil ikke rikke, skal du forsegle dem med en olje-baserte primer og oppdatere.

Instruksjoner

•Dekk alle møbler i rom med gamle ark eller store biter av plast, som oljen kan dryppe fra taket. Det er også en god idé å legge avis på gulvet, spesielt hvis du har fin løvtre eller polert betonggulv.

•Reduser slitasjen dryppende ved å blande primer på høyre konsistens. Du kan teste et lite område av taket om primer er godt blandet ved bruk av primer og se hvis det drypper overdrevet.

•Hold valsen og pole i rett vinkel til taket. Rull oljebasert primer direkte på den nikotin flekker før de er også dekket. Utvid din slag fra da utover, dekker resten av taket jevnt med primer.

•Paint hele taket når oljebasert primer er tørr.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en akustisk tak, er det også porøse for en maling roller. Bruke en spray versjon av oljebasert primer og kontroller at huset er bra ventilert.