Hvordan å dekke gips vegger

February 1

Hvordan å dekke gips vegger

Hvis du bor i et hjem som ble bygget på 1950-tallet eller tidligere, har du sannsynligvis murvegger, med mindre hjem har blitt omfattende renovert. Hvis de vedlikeholdes riktig, kan murvegger vare i mange år. Murvegger kan ha en strukturert overflate. med mindre de har blitt renovert, ser ikke murvegger som glatt veggene bygget gips. Hvis du vurderer å dekke gips vegger med maling bør du gjøre et par ting først å oppnå en glatt vegg utseende.

Instruksjoner

•Thoroughly se veggene. Leter sprekker eller noen del av veggen som kan begynner å forvitre.

•Repair noen sprekk eller forsterke noen deler av gips veggen som kan begynner å forvitre med forhåndsblandet drywall mudderet. Hvis du tror eller mistenker det kan være skade bak veggen som forårsaker det å bryte ned, kan du ta i ekspert og ham vurdere strukturelle tilstand av gips veggen.

•Sand veggen med en vegg sander utstyrt med passende sliping puten. Dette vil ta litt tid og lage et rot av støv, men når du får en glatt vegg. Kjør hånden over veggen leter områdene ikke føler så glatt som andre. Sand områder til hele veggen er jevnt pusset.

•Vacuum alt støvet fra rommet og tørk vegger med en fuktig klut å sørge for at du har fjernet alt støvet fra dem.

•Apply et lag med maling primer hele veggen som du vil male. Når velger en primer velger en som har "flekken blokkerer" i formelen. Murvegger har ofte misfarging over dem, og du ønsker ikke denne misfarging blødning gjennom maling.

•Apply første strøk maling fargen du valgte. La tørke og gjenta prosessen for en dyp rik farge og profesjonelt utseende til din maling jobb.